Reklam





Sensiz Olmaz 36. Bölüm Tek Parça Kanal 7 22 Mayıs Pazartesi 2016 izle7


Sensiz Olmaz  son
Sensiz Olmaz 36. Bölüm Full Hd izle 23-05-2016,Sensiz Olmaz 36. Bölüm Youtube izle,Sensiz Olmaz 36. Bölüm internetten seyret,Sensiz Olmaz son bolum izle,Sensiz Olmaz 36. Bölüm Youtube izle,Sensiz Olmaz 36. Bölüm Full Hd izle,Sensiz Olmaz 36. Bölüm Donmadan izle,Sensiz Olmaz 36. Bölüm Takılmadan izle,Sensiz Olmaz 36. Bölüm izle ,Sensiz Olmaz 36. Bölüm izle

Online platformda bir hayli aranan dizilerimiz içinde gelmesi dolayısıyla Sensiz olmaz Kanal 7 tv dizisini üyelerimiz için yoğun şekilde bilgi edindik. Sensiz olmamaktadır 36. Bölümü ile 23-05-2016 tarihinde fanlarını tv önüne toplayacak her vakit bulunmuş olduğu benzeri. Google`de genel şekilde girilen aramalar bu şekilde olur Sensiz olmamakta 36. Bölüm ücretsiz Sensiz olmamaktadır de yeni bölüm baya iddialı olmasını bekliyoruz.

Bu hafta fragmanı epey bir heyecanlı gaslıküyor. Sensiz olmaz bundan önceki bölümde yoğun şekilde yankı uyandırdı. Fenomeni her hafta artan yerli dizi Sensiz olmamakta 36. Bölüm 23-05-2016 tarihinde yeni seyircilerine hoş süre geçirecek. Bu bölümle ilgili yorumda bulunabilirsiniz.


Mevzusu :
Kanal 7 ekranlarında esen Hint dizisi fırtınasına bir yenisi ekleniyor. Bir acaip Aşk dizisi final yapmış olduktan sonra Sensiz olmaz isimli hint dizisi başlamış olacak. Peki Sensiz olmamaktadır dizisinin mevzusu ve oyuncu kadrosu açıklandı mı? ışte detaylar... Sanaya irani, ıss Pyaar Ko Kya Naam Doon dizisindeki inanılmaz performansı ile bizleri büyülemişti. Sevimliliği ve güzelliğiyle her insanoğlunun gönlünde taht kurmayı başaran Sanaya ırani, Rang Rasiya Hint dizisiyle gene bizleri ekran başına kilitlemeyi başardı. 188 bölümden oluşan bu güzel Hint dizisinin konusunu bir Hint fanı arkadaşımız bizimle paylaştı. Rang Rasiya mevzusu Genç ve güzel köylü kızımız Parvati`nin, yakışıklı güvenlik kuvvetleri subayı Rudra ile olan dillere destan aşk öyküsünü mevzu alıyor. Parvati rolünü Sanaya ırani canlandırıyor. Rudra görevinü ise yakışıklı Hintli oyuncu Ashish Sharma canlandırıyor. Oyuncu Karakterleri Rangrasiya paroParvati(Paro): minik yaşta çok fazla çok fazla büyük acılar yaşamış olan Paro, zor bir çocukluk geçirmiştir. Annesi ve babası güvenlik güçleri tarafınca yürütülen bir operasyonda ölmüşlerdir.

Paro küçük yaşta yetim kalmıştır. Bir çocuğun karşılaşacağı en büyük acıları yaşamasına karşın hayata her süre müspet görmeyi başarmıştır. ıçindeki sevgiyi, ümidi ve güzellikleri asla kaybetmemiştir. çevreındaki kişiler Paro`nun bu kadar şefkatli olmasına şaşırmaktadırlar. Paro`yu bu kadar şefkatli bir insan yapan en önemli öge ise onu sevebilecek birinin hayalidir. Rangrasiya rudraRudra: Paro ne kadar sevgi doluysa, Rudra da o denli nefret dolu bir insan. ıçindeki öfkeyi çok uzaktan hatta ekran başından bile hissetmek olası. Lakin bu öfkenin sebebi çocukluğunda yaşadığı üzücü olaylardan kaynaklanmakta. Hemen hemen 12 yaşındayken annesinin, onu ve babasını terk etmesiyle büyük bir his çöküntüsü yaşamıştır. Hanımlara karşı genç yaşta itimatını ve inancını kaybetmiştir. En sevdiği hanımefendi olan anası, çocuğu Rudra` yı bırakıp gitmiştir. Anası, bir diğer insanla evliliğe ilk adımını atmıştır. Rudra, annesinin başkasına kaçması yüzünden sevgiye, ilişkilere inanamamaktadır. Hanımefendilerin güzelliklerinin bir aldatmaca olduğuna inanır. Okulda arkadaşlarının annesinin kaçtığını söylemeleri onu daha da üzer ve asabileştirir.

Bu travmanın etkisinden kurtulamayan Rudra, sevgisiz büyümüştür. Sevginin yaşamında noktayı bulunmamakta bundan bu şekilde. Kendini kariyerine adayan Rudra, sınır güvenlik subayı olmuştur. Amansız ve insafsız bir subaydır. Laila: Dizinin yakışıklı karakteri Rudra (Ashish Sharma), Paro (Sanaya ırani) ve Laila`nın aşkları içinde kalır. Laila, Rudra`yı çok fazla seviyor lakin Rudra`nın gözü Paro`dan başkasını görmüyor. Hatta dizinin bir bölümünde Laila ile Rudra dans ederler. Lakin Rudra, Laila ile göz temasına dahi girmez. Gözleri etrafta Paro`yu aramaktadır. Laila, Rudra`yı elde edebilmek adına çok sayıda şeyi dener. Rudra`ya olan aşkı onu eline geçirmiştir. Rudra`yı elde etmek için yapamayacağı şey bulunmaz. Bazan bayılma numarasıyla Rudra`nın kollarına düşer, bazen süre de güzelliğiyle büyülemeye çalışır. Laila tek rakibi olan Paro`dan nefret eder. Tutkunun Rengi ismiyle de bilinen dizide aşk, tutku, ihtiras, entrika ne ararsan mevcut. Bakalım yakışıklı oyuncumuz bu iki güzel kızımız içinde iyi mi bir tercih meydana getirecek. Rangrasiya konusuRang Rasiya vakaların Gelişimi Rang Rasiya, bir otobüs hücumsı ile adım atar. Bu saldırı esnasında Paro`nun anne ve babası hudut güvenlik kuvvetlerinin hücumsı sonucu hayatlarını kaybeder. Paro  bundan sonra hayatta tek başınadır. En sevdikleri, hudut güvenlik kuvvetlerinin hücumsı sonucu bundan ondan sonra yoktur. Paro ve Rudra ilk kere otobüste karşılaşırlar.

Paro tüm sevimliliği ile Rudra`ya bakar bir tek Rudra bu sevimliliği umursamaz. Paro ona oyuncak bebeğini vermek ister. Fakat Rudra Paro`yu yine umursamaz. Paro bunun üzerine oyuncak bebeğini Rudra`ya fırlatır. ışte o lahza ilk defa birbirlerine baktıkları andır. Paro`nun otobüsü hareket eder. Rudra, giden otobüsün ardından bakar ve Paro`nun gidişini seyreder. Aradan 15 yıl geçer. Minik sempatik kız Paro, büyümüş ve çok aşırı çok fazla güzel bir genç kız olmuştur. Rudra ise iş hayatına odaklanmış ve sınır güvenlik kuvvetleri subayı olmuştur. Rang Rasiya Hint DizisiBirpur, sınırlar içinde kalan ufak bir yerleşim yeridir. Bu minik şirin köyde her sene görkemli düğünler yapılır. Gene bu şekilde bir düğünde, Paro`nun düğününde hukuk dışı tabanca kaçakçılığını arştırmak için Rudra görevlendirilir. Bu hadise sonucunda Paro`nun yaşamı darmadağın olur. Bu duygusal ve hüzünlü Hint dizisinde Rudra ve Paro`nun tutkulu ve nefret dolu aşk hikayesi anlatılacaktır. Bölümler su bu benzer şekilde akacak 1-2 hafta arasında bölümler bitmiş olacaktır. Rang Rasiya mevzusunda sıra adı: Rangrasiya, Rang Rasiya Yönetmen: Sidharth Sengupta Senaryo: Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah Tür: duygusal, dram Bölüm sayısı: 188 sene: 2013-2014 Rang Rasiya DizisiRang Rasiya Oyuncuları Sanaya ırani dizide Parvati Rudra Pratap Ranawat şu demek oluyor ki Paro görevinde yer almaktadır. Ankita Sharma dizide Laila görevinde yer ediniyor.

Ashish Sharma dizide Rudra Pratap Ranawat kısaca Rudra görevinde yer alıyor. Ananya Khare dizide Mohini Ranawat görevinde yer ediniyor. Sanjiv Jotangia dizide Danveer Ranawat görevinde yer verilmiştir. Prashant Chawla dizide Samrat Ranawat görevinde yer verilmiştir. Udit Shukla dizide Sumer Ranawat görevinde yer ediniyor. Gitanjali Mishra dizide Maithili Ranawat rolünde yer alıyor. Syed Zafar Ali dizide General V.K. Singh görevinde yer verilmiştir. Gurpreet Singh dizide Rohit Sehgal rolünde yer almaktadır. Lavneet Rajput dizide Koyal Ranawat görevinde yer alıyor. Rishi Sonecha dizide Dhruv Ranawat rolünde yer almaktadır. Kapish Chawla dizide Dhruv Ranawat görevinde yer ediniyor. Vishal Karwal dizide Shanthanu Kumar görevinde yer almıştır. Tarun Khanna dizide Raja Thakur Param Singh Tejawat görevinde yer verilmiştir. Sadiya Siddiqui dizide Thakurain Mala görevinde yer ediniyor. Kali Prasad Mukherjee dizide Dilsher Ranawat rolünde yer almıştır. Neha Narang dizide Bindi görevinde yer ediniyor. Vishal Gandhi dizide Varun Kumar görevinde yer ediniyor. Khushbu Thakkar dizide Sunehri Ranawat görevinde içeriyor.

Sensiz Olmaz Tüm Bölümler Kanal7 izle7

Sensiz Olmaz 36. Bölüm
Sensiz Olmaz 35. Bölüm
Sensiz Olmaz 34. Bölüm
Sensiz Olmaz 33. Bölüm
Sensiz Olmaz 32. Bölüm
Sensiz Olmaz 31. Bölüm
Sensiz Olmaz 30. Bölüm
Sensiz Olmaz 29. Bölüm
Sensiz Olmaz 28. Bölüm
Sensiz Olmaz 27. Bölüm
Sensiz Olmaz 26. Bölüm
Sensiz Olmaz 25. Bölüm
Sensiz Olmaz 24. Bölüm
Sensiz Olmaz 23. Bölüm
Sensiz Olmaz 22. Bölüm
Sensiz Olmaz 21. Bölüm
Sensiz Olmaz 20. Bölüm
Sensiz Olmaz 19. Bölüm
Sensiz Olmaz 18. Bölüm
Sensiz Olmaz 17. Bölüm
Sensiz Olmaz 16. Bölüm
Sensiz Olmaz 16. Bölüm
Sensiz Olmaz 14. Bölüm
Sensiz Olmaz 13. Bölüm
Sensiz Olmaz 12. Bölüm
Sensiz Olmaz 11. Bölüm
Sensiz Olmaz 10. Bölüm
Sensiz Olmaz 9. Bölüm
Sensiz Olmaz 8. Bölüm
Sensiz Olmaz 7. Bölüm
Sensiz Olmaz 6. Bölüm
Sensiz Olmaz 5. Bölüm
Sensiz Olmaz 4. Bölüm
Sensiz Olmaz 3. Bölüm
Sensiz Olmaz 2. Bölüm
Sensiz Olmaz 1. Bölüm

Labels: , , ,



1 Response to "Sensiz Olmaz 36. Bölüm Tek Parça Kanal 7 22 Mayıs Pazartesi 2016 izle7"

  1. Bi Tv says:

    Aşk daha öncelikle hiç bu genişliğinde nü ve gerçek anlatılmamıştır... Bir film veya sеri dе... Kısaca olması gerektiği bunun şeklinde... Aaliya ve Zain çoсukluklarında birbirinden tiksinme eden iki kuzеndir... Sеnsiz olmaz 21.Bölüm Zainin hаylаz serseri okunuşu sorumsuz tavrı Aaliyanın 1-2 hafta içindе gerçekleşecek toplum hazırlıkları sırasında damat tаrаfı yönünden yanlış anlamaya yöntem açar ve düğün silmе olur. Sеnsiz olmaz izle Zain bu tavrı babasına bir düşün verir... O da bu iki genci evledirmek bаştа her iki hayvan) buna іtіraz ederler okunuşu birbirilerine еvlеnmеyеcеklеrinе ѕözcük verirler...
    Hd dizi izle Yаşаnаn onca gеlişmеnin ardından morallerіn bozulmаsınа sebep olan Nazlı sıkıntısı kеsinliklе çözülеcеk.


    Benіmsіn izlе Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zaіn ve Aalіya adlı iki kuzenin nefret ve ihtiras meşgul hikâyesi anlatılıyor. Bir barışık bir küs ilеrlеyеn Rundra ve Paro arasındaki ilişkide, Paro, Rundra`ya için hislerine karşılık bulabilecek mi? Benimsin 13.Bölüm Gazetede çıkan hаberleri kіmіn yаptırdığını bulayım derken Paro ile filhakika evleniyor mt.?


    Hd dizi izle Yаşаnаn onca gеlişmеnin arkasından morallerіn bozulmаsınа sebep olan Nazlı sıkıntısı kеsinliklе çözülеcеk. Hızır`ın bundan sonrasında uydurma оkunuşu arkadan çevіrіlen işlere tahammülü kalmamıştır.

Leave A Comment:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.