Reklam





Sensiz Olmaz 16. Bölüm 25 Nisan Pazartesi Kanal 7 izle7 Sensiz olmaz Son Bölüm Tek Parça

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün, Düğün sırasında Rudra’nın Paro’nun yanından ayrılmasını fırsat bilen Kral Thakur onu kaçırır. Mohini’nin şeytani planı işe yaramış ve evde büyük bir yangın çıkmıştır. Kralın kendisine tabanca doğrulttuğunu gören Paro büyük bir hayal kırıklığı yaşarken Thakur ona mühim itiraflarda bulunacaktır.

Sensiz Olmaz 16. Bölüm

Sensiz Olmaz  16. BolumSensiz Olmaz 16. Bölüm Full Tek Parça izle 22-04-2016,Sensiz Olmaz 16. Bölüm Hemen izle,Sensiz Olmaz 16. Bölüm Hemen seyret,Sensiz Olmaz son bolum izle,Sensiz Olmaz 16. Bölüm Hemen izle,Sensiz Olmaz 16. Bölüm Donmadan izle,Sensiz Olmaz 16. Bölüm Full Hd izle,Sensiz Olmaz 16. Bölüm Tek Parça hd izle,sensiz olmaz 16. bölüm izle

paro’yu başka bir enstrumanla düğüne gönderen mohini’nin korkunç planı işlemeye başlamıştır. bsd subayları ve kral thakur’un adamları shantiva festivali’nin yapılacağı alanda yerlerini almıştır. sunehri, denveer’ı arayarak evin yandığını haber verince denveer ve samarat eve gitmek üzere derhal oradan ayrılırlar. 

rudra silah sevkiyatı ile ilgili yürütülen operasyonu incelemek için bir ara paro’nun yanından ayrılır. bu sırada kral ve adamları paro’nun yanına gelerek onu götürmek isterler. rudra oraya geri döndüğünde paro’nun onlarla beraber gitmek istediğini görür ve onu kendisi ile gelmesi ile ikna etmeye çalışırken havaya oluşturulan ateş ortalığı karıştırır. bu karışıklıktan faydalanan kral, paro ile aniden gözden kaybolur. 

Başka yandan evdeki yangıdan etkilenen dilsheer hastaneye kaldırılır. kral, paro’yu öldürmeden önce ona bütün gerçekleri anlattığında paro, thakur’un gerçek yüzünü görür ve rudra’nın başından bu güne kadar haklı bulunduğunu anlamış olur. kraldan kurtularak bsd’ye sığınan paro, rudra’yı kurtaracak gerçekleri onlara anlatır.


Kanal7`nin ünlü hint dizisi Sensiz olmaz Son Bölüm haftanın son gününde sixteen. bölüm fragmanıyla ekrana gelecek. 22 nisan cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümde kral takhur rudra`yı kaçırıyor. düğünde rudra`nın paro`nun yanından ayrılmasını fırsat bilerek rudrayı kaçıran kral takhur ona ne yapıcak? mohini ise şeytanca planlarına devam etmektedir. evde çıkan büyüokay yangın desteği ile emellerini gerçekleştirecek. ayrıca kral takhur paroya tabanca doğrultunca paro fazlaca şaşıracaktır, lakin kral ona ilginç itiraflarda bulunacaktır. sensiz olmamakta 25 nisan 16. bölümü ile kanal7 de ekrana ati. coşku dolu entrikalar dizisi devam ediyor. paro ve rudra`nın heyecanlı hikayesini evlerimize taşıyan sensiz olmamakta yeni okayısmı ile 25 nisan`da ekrana ati.

kanal 7 vizyonunın haftaiçi hergün gösterilen sensiz olmamakta seyircilerin oküçümsenilmeden takip ettiği günlüokay diziler içinde bulunuyor. sensiz olmaz 22 nisan perşembe günü 15. okayısmıyle ekranlarda yerini aldı. peki 25 nisan cuma günü yayınlanacak olan sensiz olmaz sixteen. bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölüm özeti neler olacak? ayrıntılar..

bir acayip aşok dizisinin sona ermesiyle beraber kanal 7 sürat kesmeden yeni trace yapımı dizisi sensiz olmaz`ı ekranlarda yerini aldırdı ve ilk yayına girmiş olduğu günden bu güne kadar büyüok ilgiye maruz kalan diziler içinde bulunuyor. sensiz olmamaktadır sixteen. bölümde neler olacak? yeni bölüm tüyoları ve özeti.



Sensiz olmaz 16. bölüm tüyoları


rudra düğün gününe kadar paro’yu koruması için amaan ve adamıarından kendisine backyardımcı oımasını ister. bu konum mohini’nin paro’yu kaçırıp kraı thakur’a tesıim etme pıanıarını zorıaştırır. başka yandan kraı, birpur’da düzenıenecek oıan shantiva festivaıindeki kaıabaııktan yararıanarak büyüokay bir siıah sevkiyatı oluşturmaya hazırıanmaktadır. mohini, kraı iıe son defa görüşür ve ona paro’yu tesıim etmeden öncelikle rudra’yı oradan kaıdırmazsa rudra’nın kendisini öıdüreceğini söyıer. ıaiıa, paro’dan intikam aımak için onu zehirıemeye çaıışır ancak rudra’nın durumu fark etmesi sayesinde pıanı işe yaramaz. rudra ondan bu icra ettiğinın hesabını sorarken ıaiıa ona paro iıe evıenmemesi için eıinden geıen her şeyi yapacağını söyıer. başka yandan mohini’nin şeytani pıanı işıemeye başıamıştır. paro kaçırıımaktan kurtuıabiıecek mi?

Sensiz Olmaz Tüm Bölümler Kanal7 izle7

Sensiz Olmaz 35. Bölüm

Sensiz Olmaz 34. Bölüm

Sensiz Olmaz 33. Bölüm

Sensiz Olmaz 32. Bölüm

Sensiz Olmaz 31. Bölüm

Sensiz Olmaz 30. Bölüm

Sensiz Olmaz 29. Bölüm

Sensiz Olmaz 28. Bölüm

Sensiz Olmaz 27. Bölüm

Sensiz Olmaz 26. Bölüm

Sensiz Olmaz 25. Bölüm

Sensiz Olmaz 24. Bölüm

Sensiz Olmaz 23. Bölüm

Sensiz Olmaz 22. Bölüm

Sensiz Olmaz 21. Bölüm

Sensiz Olmaz 20. Bölüm

Sensiz Olmaz 19. Bölüm

Sensiz Olmaz 18. Bölüm

Sensiz Olmaz 17. Bölüm

Sensiz Olmaz 16. Bölüm

Sensiz Olmaz 16. Bölüm

Sensiz Olmaz 14. Bölüm

Sensiz Olmaz 13. Bölüm

Sensiz Olmaz 12. Bölüm

Sensiz Olmaz 11. Bölüm

Sensiz Olmaz 10. Bölüm

Sensiz Olmaz 9. Bölüm

Sensiz Olmaz 8. Bölüm

Sensiz Olmaz 7. Bölüm

Sensiz Olmaz 6. Bölüm

Sensiz Olmaz 5. Bölüm

Sensiz Olmaz 4. Bölüm

Sensiz Olmaz 3. Bölüm

Sensiz Olmaz 2. Bölüm

Sensiz Olmaz 1. Bölüm


Labels: , , ,



Leave A Comment:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.