Reklam





Sensiz Olmaz 13. Bölüm Tek Parça izle Sensiz Olmaz 20 Nisan 20-04-2016 Kanal 7 izle7 Son Bölüm

Sensiz olmaz 13. Bölüm fragmanı ve detayları haberimizde. Kanal 7`de hafta içi her gün ekranlara gelen Sensiz Olmaz 13. Bölüm fragmanı ve özetini de neler var? Hafta içi her gün gösterilen Sensiz olmamaktadır 12. Son kısmı ile Salı günü ekranlara geldi. 20 Nisan çarşamba günü yarın ise Sensiz olmamakta 13. Bölümüyle sizlerle olacak. Haberimizden Sensiz olmamaktadır yeni bölüm fragmanını izleyebilir neler yaşanacağını bulabilirsiniz.


Sensiz Olmaz  izle internete en fazla konuşulan yerli diziler içinde geldiğinden dolayı Sensiz Olmaz dizisini takipçilerimiz için bir hayli sorguladık. Sensiz Olmaz 13. bölümü ile 20-04-2016 tarihinde hayranlarını ekran karşısına toplayacak sürekli olduğu gibi. internete genellikle yapılan aramalar bu şekilde olur Sensiz Olmaz 13. bölüm full hd Sensiz Olmaz dizisinde bu bölümde baya iddialı sahneler olacak.

Sensiz Olmaz son bölüm son fragmanı oldukça heyecanlı gözüküyor. Sensiz Olmaz bir önceki bölümü ile epey bir yankı uyandırdı. Fenomeni Sürekli artan dizimiz Sensiz Olmaz 20 Nisan Çarşamba tarihinde eski hayranlarına merhaba diyecek. seyrettikten sonra bölüm hakkında görüş beyan edebilirsiniz


Sensiz Olmaz 13. Bölüm Tek Parça izle 20-04-2016,Sensiz Olmaz 13. Bölüm Full Hd izle,Sensiz Olmaz 13. Bölüm internetten seyret,Sensiz Olmaz son bolum izle,Sensiz Olmaz 13. Bölüm Hemen izle,Sensiz Olmaz 13. Bölüm Donmadan izle,Sensiz Olmaz 13. Bölüm Donmadan izle,Sensiz Olmaz 13. Bölüm Full izle,Sensiz Olmaz 13. Bölüm izle ,Sensiz Olmaz 13. Bölüm izle

Mevzusu :
Kanal 7 ekranlarında esen Hint dizisi fırtınasına bir yenisi ekleniyor. Bir garip Aşk dizisi final yapmış olduktan sonra Sensiz olmamaktadır isminde hint dizisi başlamış olacak. Peki Sensiz olmaz dizisinin mevzusu ve oyuncu ekibi açıklandı mı? ışte detaylar... Sanaya irani, ıss Pyaar Ko Kya Naam Doon dizisindeki müthiş performansı ile bizleri büyülemişti. Sevimliliği ve güzelliğiyle her insanoğlunun gönlünde taht kurmayı başaran Sanaya ırani, Rang Rasiya Hint dizisiyle gene bizleri ekran başına kilitlemeyi başardı. 188 bölümden oluşan bu güzel Hint dizisinin konusunu bir Hint fanı dostumız bizimle paylaştı. Rang Rasiya mevzusu Genç ve güzel köylü kızımız Parvati`nin, yakışıklı güvenlik kuvvetleri subayı Rudra ile olan dillere destan aşk öyküsünü mevzu almaktadır. Parvati rolünü Sanaya ırani canlandırıyor. Rudra görevinü ise yakışıklı Hintli oyuncu Ashish Sharma canlandırıyor. Oyuncu Karakterleri Rangrasiya paroParvati(Paro): küçük yaşta çok aşırı çok aşırı büyük acılar yaşamış olan Paro, zor bir çocukluk geçirmiştir. Annesi ve babası güvenlik güçleri vasıtası ile yürütülen bir operasyonda ölmüşlerdir.

Paro küçük yaşta yetim kalmıştır. Bir çocuğun karşılaşacağı en büyük acıları yaşamasına karşın hayata her süre pozitif bakmayı başarmıştır. ıçindeki sevgiyi, ümidi ve güzellikleri asla kaybetmemiştir. çaşamaındaki bireyler Paro`nun bu kadar şefkatli olmasına şaşırmaktadırlar. Paro`yu bu kadar şefkatli bir insan oluşturan en mühim unsur ise onu sevebilecek birinin hayalidir. Rangrasiya rudraRudra: Paro ne kadar sevgi doluysa, Rudra da o denli nefret dolu bir insan. ıçindeki öfkeyi çok aşırı uzaktan hatta ekran başından bile hissetmek olası. Lakin bu öfkenin sebebi çocukluğunda yaşadığı üzücü olaylardan kaynaklanmakta. Henüz 12 yaşındayken annesinin, onu ve babasını terk etmesiyle büyük bir duygu çöküntüsü yaşamıştır. Hanımlara karşı genç yaşta itimatını ve inancını kaybetmiştir. En sevmiş olduği kadın olan anası, çocuğu Rudra` yı bırakıp gitmiştir. Anası, bir öteki insanla evliliğe ilk adımını atmıştır. Rudra, annesinin başkasına kaçması yüzünden sevgiye, ilişkilere inanamamaktadır. Hanımefendilerin güzelliklerinin bir aldatmaca olduğuna inanır. Okulda dostlarının annesinin kaçtığını söylemeleri onu daha da üzer ve asabileştirir.

Bu travmanın etkisinden kurtulamayan Rudra, sevgisiz büyümüştür. Sevginin yaşamında yeri bulunmamaktadır bundan bu şekilde. Kendini kariyerine adayan Rudra, sınır güvenlik subayı olmuştur. Amansız ve insafsız bir subaydır. Laila: Dizinin yakışıklı karakteri Rudra (Ashish Sharma), Paro (Sanaya ırani) ve Laila`nın aşkları içinde kalır. Laila, Rudra`yı çok aşırı seviyor fakat Rudra`nın gözü Paro`dan başkasını görmüyor. Hatta dizinin bir bölümünde Laila ile Rudra dans ederler. Lakin Rudra, Laila ile göz temasına dahi girmez. Gözleri etrafta Paro`yu aramaktadır. Laila, Rudra`yı elde edebilmek adına biroldukça şeyi dener. Rudra`ya olan aşkı onu yakalamıştir. Rudra`yı elde etmek için yapamayacağı şey yok. Kimi bayılma numarasıyla Rudra`nın kollarına düşer, kimi süre de güzelliğiyle büyülemeye çalışır. Laila tek rakibi olan Paro`dan nefret eder. Tutkunun Rengi ismiyle de malum dizide aşk, tutku, tutku, entrika ne ararsan mevcut. Bakalım yakışıklı oyuncumuz bu iki güzel kızımız içinde iyi mi bir tercih meydana getirecek. Rangrasiya konusuRang Rasiya vakaların Gelişimi Rang Rasiya, bir otobüs hücumsı ile adım atar. Bu saldırı sırasında Paro`nun anne ve babası hudut güvenlik kuvvetlerinin ataksı sonucu hayatlarını kaybeder. Paro bundan bu şekilde hayatta tek başınadır. En sevdikleri, sınır güvenlik kuvvetlerinin hücumsı sonucu bundan daha sonra yoktur. Paro ve Rudra ilk kere otobüste karşılaşırlar.

Paro tüm sevimliliği ile Rudra`ya bakar sırf Rudra bu sevimliliği umursamaz. Paro ona oyuncak bebeğini vermek ister. Lakin Rudra Paro`yu gene umursamaz. Paro bunun üzerine oyuncak bebeğini Rudra`ya fırlatır. ışte o lahza ilk kere birbirlerine baktıkları andır. Paro`nun otobüsü hareket eder. Rudra, giden otobüsün arkasından bakar ve Paro`nun gidişini seyreder. Aradan 15 sene geçer. Küçük sempatik kız Paro, büyümüş ve çok çok güzel bir genç kız olmuştur. Rudra ise meslek hayatına odaklanmış ve hudut güvenlik kuvvetleri subayı olmuştur.

Rang Rasiya Hint DizisiBirpur, sınırlar içinde kalan küçük bir yerleşim yeridir. Bu küçük şirin köyde her yıl görkemli düğünler yapılır. Gene bu şekilde bir düğünde, Paro`nun düğününde hukuk dışı tabanca kaçakçılığını arştırmak için Rudra görevlendirilir. Bu hadise sonucunda Paro`nun yaşamı darmadağın olur. Bu duygusal ve hüzünlü Hint dizisinde Rudra ve Paro`nun tutkulu ve nefret dolu aşk hikayesi anlatılacaktır. Bölümler su bu benzer şekilde akacak 1-2 hafta içinde bölümler bitmiş olacaktır. Rang Rasiya mevzusunda dizi adı: Rangrasiya, Rang Rasiya Yönetmen: Sidharth Sengupta Senaryo: Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah Tür: duygusal, dram Bölüm sayısı: 188 sene: 2013-2014 Rang Rasiya DizisiRang Rasiya Oyuncuları Sanaya ırani dizide Parvati Rudra Pratap Ranawat yani Paro görevinde yer verilmiştir. Ankita Sharma dizide Laila görevinde yer alıyor.

Ashish Sharma dizide Rudra Pratap Ranawat yani Rudra görevinde içeriyor. Ananya Khare dizide Mohini Ranawat görevinde içeriyor. Sanjiv Jotangia dizide Danveer Ranawat rolünde yer verilmiştir. Prashant Chawla dizide Samrat Ranawat görevinde yer verilmiştir. Udit Shukla dizide Sumer Ranawat rolünde yer ediniyor. Gitanjali Mishra dizide Maithili Ranawat rolünde içeriyor. Syed Zafar Ali dizide General V.K. Singh rolünde yer verilmiştir. Gurpreet Singh dizide Rohit Sehgal rolünde yer alıyor. Lavneet Rajput dizide Koyal Ranawat görevinde yer alıyor. Rishi Sonecha dizide Dhruv Ranawat rolünde yer alıyor. Kapish Chawla dizide Dhruv Ranawat görevinde yer ediniyor. Vishal Karwal dizide Shanthanu Kumar görevinde yer almıştır. Tarun Khanna dizide Raja Thakur Param Singh Tejawat görevinde yer verilmiştir. Sadiya Siddiqui dizide Thakurain Mala rolünde yer ediniyor. Kali Prasad Mukherjee dizide Dilsher Ranawat rolünde yer almıştır. Neha Narang dizide Bindi rolünde yer ediniyor. Vishal Gandhi dizide Varun Kumar rolünde içeriyor. Khushbu Thakkar dizide Sunehri Ranawat görevinde içeriyor.

Kanal 7`nin sevilen dizisi Sensiz Olmaz yeni bölümleri ile hafta içi her gün ekranlarınıza geliyor. Salı günü 12. Kısmı yayınlanan Sensiz olmamaktadır yarın da 13. Yeni bölümü ile ekranlara ati. Haberimizden Sensiz olmaz  (Rangrasiya) 13. Bölüm bilgilerinı öğrenebilirsiniz. Işte Sensiz olmamaktadır 13. Bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan gelişmeler...

SENSiZ Olmaz 13. BöLüM öZETi
Kral Thakur’un sınırda bir silah sevkiyatı yapacağını haber saha Rudra evden ayrılır. Dilsheer, Paro’nun oğlundan nefret etmesinin sebebinin Varun’un ölümü olduğunu öğrenir. Mohini’nin telefonunu çalan Sumer, Kral’ı arayarak kendisi ile bir antak kalma yapmak istediğini söyler. Bu anlaşmaya nazaran Sumer yüklü bir nakit karşılığında Paro’yu ona teslim edecektir. Fakat Sumer gece odaya girdiğinde yanlışlıkla yengesi Maithili’yi kaçırır.


Kralın adamları Sumer’in kendilerine yanlış kişiyi getirmesinden dolayı onu öldürmekle tehdit eder. Bu sırada Mohini de yaşananlardan haberdar olmuştur. Samarat ve ötekiler Maithili’yi her yerde ararken Mohini bir asılsız uydurur ve Sumer ile Paro’yu Kralın adamlarının yanına yollar. Planı Sumer’in Paro’yu onlara teslim edip Maithili’yi almasıdır fakat hiç hesapta olmayan gelişmeler yaşanır.

Labels: , ,



1 Response to "Sensiz Olmaz 13. Bölüm Tek Parça izle Sensiz Olmaz 20 Nisan 20-04-2016 Kanal 7 izle7 Son Bölüm"

  1. mbdizi says:

    Dizi izle Siz de bіr hayli koca gіbі yararѕız zamanlarınızda sürekli olarak intеrnеttеn film izleyenlerden mіsіnіz? Anсak film іzledіğіnіz iş mеrkеzi ile ilgili ötümlü olarak mesele mu уaşıуorsunuz? Bu şehir yаrdımıylа daha çok bu janr ѕorunlаr yaşamayacakѕınız. Canlı Dizi bütün filmleri evіnіze konuk etmeye amade olun. Sitе genіşlіk bilinmeуen ve оkunuşu efѕaneleşmiş, unutulmayan film vе dizilеri sіzlere sunuуor. böylelikle kolaуca ve okunuşu rahatça iѕtediğiniz filmi izlеyеbilirѕiniz. Bu site yardımıyla biricik уapmanız gеrеkеn yаzаrаk seyre dalmanız. full hd dizi bаşkаcа sürеkli olarak film іzlerken oluşan donmаlаrа karşı da çözüm getіrіlmіş gibi görünüуor. mukаddemа olduğu gibi filmlеri biricik uslu kısımlаr halіnde еğlеnmеk уerіne biricik pаrçа izle seçeneği ѕebebiуle dikkatiniz dağılmadan yoğunlaştırılmış yalnız şekilde, sorunsuz olarak film Tek Parça izleme özеlliği de sunuуоr. Üstelik butonu yardımıyla henüz kaliteli уalnız görüntüуe еhil оlarak filminizi afiуet іle izlеyеbilirsiniz.

    www.mbdizi.com

Leave A Comment:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.