Reklam





Sensiz Olmaz 31. Bölüm Tek Parça Full Hd izle 16 Mayıs Pazartesi 2016 Sensiz Olmaz Kanal 7 izle 7


Sensiz Olmaz  izle
Sensiz olmamaktadır 31. Bölüm fragmanını haberimizde bulabilirsiniz. Sensiz Olmaz Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün gösterilen sensiz olmamaktadır yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. 16 mayıs pazartesi günü sensiz olmamaktadır yeni bölümde laila, rudra’nın annesinin kral ile arasındaki ilişkiyi öğrenmiştir ve kararı hepimiz tarafından merak mevzusu olur.

Işte pazartesi günü ekranlara ati sensiz olmaz 31. Bölüm fragmanı ve sensiz olmamakta yeni bölüm özeti meselesinde merak ettiğiniz detaylar...
Kanal 7`nin sevilen dizisi sensiz olmaz 31. Bölüm fragmanı haberimizde bulabilirsiniz. Sensiz olmamaktadır hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. Cuma günü sensiz olmaz 30. Kısmı ile ekranlara gelen dizi pazartesi günü ise sensiz olmamakta 31. Yeni bölümü ile sizlerle olacak.

Sensiz olmamaktadır (rang rasiya) 31. Bölüm fragmanı ve ayrıntıları haberimizde. Hafta içi her gün kanal 7 ekranlarında gösterilen sensiz olmamaktadır (rang rasiya) dizisinin 31. Bölüm fragmanına ve yeni sürprizlerini haberimizde bulabilirsiniz. 16 mayıs pazartesi sensiz olmamaktadır (rang rasiya) yeni kısmıyle ekranlara gelecek...


Sensiz olmaz yeni kısımda neler yaşanacak?
Rudra, mala’ya annesiz efsunmüş olmanın zorluklarını anlatır ve onu aslabir süre affetmeyeceğini söyler. Paro, mala’yı konağa getirince dilsher ilk kere rudra’ya karşı gelir ve eski karısının konakta kalmasına müsaade eder. Mohini evdeki güç dengelerini kendi lehine çevirmek için sumer’i konağa geri getirdiğinde danver bu duruma tepki gösterir ve onu kovar. Başka taraftan mohini, 28 yıl önce mala yüzünden yaşismiklarını anlatınca, onun dilsher ve rudra’ya olan nefretinin arkasındaki gerçek sebep ortaya çıkar.

Sensiz olmaz 31. Bölüm fragmanı

Sensiz olmamakta son kısımda neler yaşandı?
Paro’nun kendisini terk edeceğini söylemesinin peşinden rudra büyük bir şaşkınlık yaşar ve onu bu sonucundan vazgeçirmeye çalışır. Laila yaptığı proje sayesinden mala’yı kral thakur’un elinden kaçırmayı başarır ve ikili tehlikeli bir yolculuğa çıkar.

Paro’nun sonucundan vazgeçmeyeceğini anlayan rudra intihar etmek için tren raylarının üzerine çıkar. Paro, rudra’nın kendisine olan sevgisini ayrım edince verdiği lafdan vazgeçer ve ikili beraber gene jaipur’a döner. Rudra ona ciddi bir itirafta bulunmak ister ve onu bsd karargâhına sürükler. Karargaha gelen sürpriz bir isim rudra’nın yaşamını aniden altüst eder.


Sensiz olmaz 30. Bölüm fragmanı
Kanal 7, büyük bir ilgiyle izlenen bir acaip aşk dizisinin arkasından şimdi de rangrasiya’yı sensiz olmaz adı ile ekranlara taşıyor. Bollywood’un yıldızları sanaya ırani ve ashihs sharma’nın başrollerini paylaştığı sensiz olmaz’da (rangrasiya) aşkın nefrete karşı zaferi anlatılıyor. Sensiz olmamaktadır (rangrasiya) hafta içi her gün saat 16:00’da kanal 7 ekranlarında. Sensiz olmamaktadır izlemek için kanal 7’den ayrılmayın.


Yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan rundra ve paro’nun hatırlanası öyküsü sensiz olmamakta hafta içi her gün saat 16.00’da kanal 7 ekranlarında olacak.


Sensiz Olmaz 31. Bölüm Donmadan izle 16-05-2016,Sensiz Olmaz 31. Bölüm Hemen izle,Sensiz Olmaz 31. Bölüm Hemen seyret,Sensiz Olmaz son bolum izle,Sensiz Olmaz 31. Bölüm Donmadan izle,Sensiz Olmaz 31. Bölüm Full Hd izle,Sensiz Olmaz 31. Bölüm Tek Parça HD izle,Sensiz Olmaz 31. Bölüm Hemen izle,Sensiz Olmaz 31. Bölüm izle ,Sensiz Olmaz 31. Bölüm izle

Mevzusu :
Kanal 7 ekranlarında esen Hint dizisi fırtınasına bir yenisi ekleniyor. Bir garip Aşk dizisi final yapmış olduktan sonrasında Sensiz olmamaktadır isminde hint dizisi başlamış olacak. Peki Sensiz olmaz dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu açıklandı mı? ışte detaylar... Sanaya irani, ıss Pyaar Ko Kya Naam Doon dizisindeki müthiş performansı ile bizleri büyülemişti. Sevimliliği ve güzelliğiyle her insanın gönlünde taht kurmayı başaran Sanaya ırani,

Rang Rasiya Hint dizisiyle yine bizleri ekran başına kilitlemeyi başardı. 188 bölümden oluşan bu güzel Hint dizisinin konusunu bir Hint fanı dostumız bizimle paylaştı. Rang Rasiya konusu Genç ve güzel köylü kızımız Parvati`nin, yakışıklı güvenlik kuvvetleri subayı Rudra ile olan dillere destan aşk öyküsünü mevzu alıyor. Parvati görevinü Sanaya ırani canlandırıyor. Rudra görevinü ise yakışıklı Hintli oyuncu Ashish Sharma canlandırıyor. Oyuncu Karakterleri Rangrasiya paroParvati(Paro): küçük yaşta çok aşırı çok büyük acılar yaşamış olan Paro, zor bir çocukluk geçirmiştir. Annesi ve babası güvenlik güçleri sebebi ile yürütülen bir operasyonda ölmüşlerdir.

Paro minik yaşta yetim kalmıştır. Bir çocuğun karşılaşacağı en büyük acıları yaşamasına rağmen hayata her süre müspet izlemeyi başarmıştır. ıçindeki sevgiyi, arzusu ve güzellikleri asla kaybetmemiştir. çaşamaındaki kişiler Paro`nun bu kadar şefkatli olmasına şaşırmaktadırlar. Paro`yu bu kadar şefkatli bir insan meydana getiren en önemli unsur ise onu sevebilecek birinin hayalidir. Rangrasiya rudraRudra: Paro ne kadar sevgi doluysa, Rudra da o denli nefret dolu bir insan. ıçindeki öfkeyi aşırı uzaktan hatta ekran başından bile duymak olası.

Ama bu öfkenin sebebi çocukluğunda yaşadığı üzücü olaylardan kaynaklanmakta. Henüz 12 yaşındayken annesinin, onu ve babasını terk etmesiyle büyük bir his çöküntüsü yaşamıştır. Hanımlara karşı genç yaşta güvenını ve inancını kaybetmiştir. En sevmiş olduği bayan olan anası, çocuğu Rudra` yı bırakıp gitmiştir. Anası, bir diğer insanla evliliğe ilk adımını atmıştır. Rudra, annesinin başkasına kaçması yüzünden sevgiye, ilişkilere inanamamaktadır. Hanımefendilerin güzelliklerinin bir aldatmaca olduğuna inanır. Okulda arkadaşlarının annesinin kaçtığını söylemeleri onu daha da üzer ve asabileştirir.

Bu travmanın etkisinden kurtulamayan Rudra, sevgisiz büyümüştür. Sevginin yaşamında yeri yoktur bundan bu şekilde. Kendini kariyerine adayan Rudra, sınır güvenlik subayı olmuştur. Amansız ve insafsız bir subaydır. Laila: Dizinin yakışıklı karakteri Rudra (Ashish Sharma), Paro (Sanaya ırani) ve Laila`nın aşkları içinde kalır. Laila, Rudra`yı çok fazla seviyor lakin Rudra`nın gözü Paro`dan başkasını görmüyor. Hatta dizinin bir kısmınde Laila ile Rudra dans ederler. Lakin Rudra, Laila ile göz temasına dahi girmez. Gözleri etrafta Paro`yu aramaktadır.

Laila, Rudra`yı elde edebilmek adına çok sayıda şeyi dener. Rudra`ya olan aşkı onu yakalamıştir. Rudra`yı elde etmek için yapamayacağı şey bulunmaz. Bazen bayılma numarasıyla Rudra`nın kollarına düşer, bazan süre de güzelliğiyle büyülemeye çalışır. Laila tek rakibi olan Paro`dan nefret eder. Tutkunun Rengi ismiyle de bilinen dizide aşk, tutku, ihtiras, entrika ne ararsan mevcut. Bakalım yakışıklı oyuncumuz bu iki güzel kızımız içinde iyi mi bir tercih meydana getirecek. Rangrasiya konusuRang Rasiya vakaların Gelişimi Rang Rasiya, bir otobüs hücumsı ile adım atar. Bu hücum esnasında Paro`nun anne ve babası sınır güvenlik kuvvetlerinin hücumsı sonucu hayatlarını kaybeder. Paro bundan bu şekilde yaşamda tek başınadır. En sevdikleri, hudut güvenlik kuvvetlerinin hücumsı sonucu bundan ondan sonra yoktur. Paro ve Rudra ilk kez otobüste karşılaşırlar.

Paro bütün sevimliliği ile Rudra`ya bakar yalnızca Rudra bu sevimliliği umursamaz. Paro ona oyuncak bebeğini vermek ister. Ama Rudra Paro`yu gene umursamaz. Paro bunun üzerine oyuncak bebeğini Rudra`ya fırlatır. ışte o lahza ilk kere birbirlerine baktıkları andır. Paro`nun otobüsü hareket eder. Rudra, giden otobüsün arkasından bakar ve Paro`nun gidişini seyreder. Aradan 15 sene geçer. Minik sempatik kız Paro, büyümüş ve çok çok güzel bir genç kız olmuştur. Rudra ise meslek hayatına odaklanmış ve hudut güvenlik kuvvetleri subayı olmuştur.

Rang Rasiya Hint DizisiBirpur, sınırlar içinde kalan minik bir yerleşim yeridir. Bu minik şirin köyde her yıl görkemli düğünler yapılıyor. Gene bu biçimde bir düğünde, Paro`nun düğününde yasa dışı tabanca kaçakçılığını arştırmak için Rudra görevlendirilir. Bu hadise sonucunda Paro`nun yaşamı darmadağın olur. Bu duygusal ve hüzünlü Hint dizisinde Rudra ve Paro`nun tutkulu ve nefret dolu aşk hikayesi anlatılacaktır. Bölümler su bu aynı şekilde akacak 1-2 hafta arasında bölümler bitmiş olacaktır. Rang Rasiya mevzusunda dizi adı: Rangrasiya, Rang Rasiya Yönetmen: Sidharth Sengupta Senaryo: Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah Tür: romantik, dram Bölüm sayısı: 188 yıl: 2013-2014 Rang Rasiya DizisiRang Rasiya Oyuncuları Sanaya ırani dizide Parvati Rudra Pratap Ranawat kısaca Paro görevinde içeriyor. Ankita Sharma dizide Laila görevinde yer alıyor.

Ashish Sharma dizide Rudra Pratap Ranawat yani Rudra görevinde yer alıyor. Ananya Khare dizide Mohini Ranawat görevinde yer alıyor. Sanjiv Jotangia dizide Danveer Ranawat rolünde yer verilmiştir. Prashant Chawla dizide Samrat Ranawat görevinde yer verilmiştir. Udit Shukla dizide Sumer Ranawat rolünde yer ediniyor. Gitanjali Mishra dizide Maithili Ranawat rolünde içeriyor. Syed Zafar Ali dizide General V.K. Singh görevinde yer verilmiştir.

Gurpreet Singh dizide Rohit Sehgal görevinde yer almaktadır. Lavneet Rajput dizide Koyal Ranawat görevinde yer alıyor. Rishi Sonecha dizide Dhruv Ranawat görevinde yer almıştır. Kapish Chawla dizide Dhruv Ranawat görevinde yer ediniyor. Vishal Karwal dizide Shanthanu Kumar görevinde yer almaktadır. Tarun Khanna dizide Raja Thakur Param Singh Tejawat görevinde yer verilmiştir. Sadiya Siddiqui dizide Thakurain Mala görevinde yer ediniyor. Kali Prasad Mukherjee dizide Dilsher Ranawat görevinde yer almaktadır. Neha Narang dizide Bindi görevinde yer ediniyor. Vishal Gandhi dizide Varun Kumar görevinde içeriyor. Khushbu Thakkar dizide Sunehri Ranawat görevinde içeriyor.

Sensiz Olmaz Tüm Bölümler Kanal7 izle7

Sensiz Olmaz 35. Bölüm
Sensiz Olmaz 34. Bölüm
Sensiz Olmaz 33. Bölüm
Sensiz Olmaz 32. Bölüm
Sensiz Olmaz 31. Bölüm
Sensiz Olmaz 30. Bölüm
Sensiz Olmaz 29. Bölüm
Sensiz Olmaz 28. Bölüm
Sensiz Olmaz 27. Bölüm
Sensiz Olmaz 26. Bölüm
Sensiz Olmaz 25. Bölüm
Sensiz Olmaz 24. Bölüm
Sensiz Olmaz 23. Bölüm
Sensiz Olmaz 22. Bölüm
Sensiz Olmaz 21. Bölüm
Sensiz Olmaz 20. Bölüm
Sensiz Olmaz 19. Bölüm
Sensiz Olmaz 18. Bölüm
Sensiz Olmaz 17. Bölüm
Sensiz Olmaz 16. Bölüm
Sensiz Olmaz 16. Bölüm
Sensiz Olmaz 14. Bölüm
Sensiz Olmaz 13. Bölüm
Sensiz Olmaz 12. Bölüm
Sensiz Olmaz 11. Bölüm
Sensiz Olmaz 10. Bölüm
Sensiz Olmaz 9. Bölüm
Sensiz Olmaz 8. Bölüm
Sensiz Olmaz 7. Bölüm
Sensiz Olmaz 6. Bölüm
Sensiz Olmaz 5. Bölüm
Sensiz Olmaz 4. Bölüm
Sensiz Olmaz 3. Bölüm
Sensiz Olmaz 2. Bölüm
Sensiz Olmaz 1. Bölüm

Labels: , ,



Leave A Comment:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.