Reklam





Sensiz Olmaz 7. Bölüm Son Bölüm izle Sensiz Olmaz Yeni Bölüm izle 12 Nisan 2016

Sensiz Olmaz 7. Bölüm Son Bölüm izle Sensiz Olmaz Yeni Bölüm izle 12 Nisan 2016


Sensiz Olmaz  7. Bolum
Kanal 7 Dizisi Sensiz olmaz altı.Bölüm Fragmanı Yayınlandı 11 Nisan Fragmanı Varun`un ölümünden sonrasında Paro Rudra`dan nefret Ediyor. Rudra Paro konusunda Neler öğreniyor Yeni Bölümde Neler olacak sürpriz Gelişmeler  Rangrasiya Fragmanı izle Kral Paroyu öldürücekmi Radro Paroyu Kurtaracakmı?

Büyük çatışmanın tek Tanığı Olan Paro  bundan sonra Rudranın nezaretindedir. Paro`nun teyzesi Ve Halkı BSD Subaylarının Korkusundan Paro`yu Tanımadıklarını Söyler.

Sensiz Olmaz 7. Bölüm Youtube izle 12-04-2016,Sensiz Olmaz 7. Bölüm Donmadan izle,Sensiz Olmaz 7. Bölüm Tek Parça HD seyret, Sensiz Olmaz son bolum izle ,Sensiz Olmaz 7. Bölüm internetten izle,Sensiz Olmaz 7. Bölüm Tek Parça izle,Sensiz Olmaz 7. Bölüm Full izle,Sensiz Olmaz 7. Bölüm Tek Parça izle,Sensiz Olmaz 7. Bölüm izle ,Sensiz Olmaz 7. Bölüm izle

Kral Thakur Paro`nun teyzesine Yeğenini Kurtaracağının Sözünü Verir.Kral Paro`nun Kendisi hakkında Gerçekleri öğrendiğini Düşünüp Paro`yu Ortadan kaldırmak için BSD Subaylarından birtanesini miktar. BSD Subaylarına Sızan Bu Katil Paro`yu öldürücekmi? Rudra Paronun hayatını Kurtaracakmı? Paro`yu Bir türlü Yokedemeyi Başaramayan Kral sonucunda Bir tabip Tutup paroyu Ortadan Kaldırmak ister Paro ölecekmi Raro Paroyu Kurtaracakmı?  Paro BSD Subaylarının Kocasının öldürmesinden sonra Yıkılıyor. Kral Thakur Eşine Ve Birpur Halkına Yaşananları Anlatırken Kervandaki silah Sevkiyatını Anlatmaz BSD Subaylarının Sebepsiz Yere müşterilerini öldürdüğünü Söyler.


Bunu Duyan Kral Paro Ve Varun`un öne Alır.Bindi ise Paro Ve Varun`un Gizlice Buluşmasını sağladıktan sonrasında uzak Sarayda Bazı insanların tabanca Tutmakta bulunduğunu Görür.Ve Bu Durumu Krala Anlatır. Kesariyi mevzuşturan Rudra Ondan Kafilenin tabanca Sevkiyatı Yapıcağını öğrenir. BSD Subayları ile beraber hudut Güvenlik Bölgesine Giderek Düğün Kafielsinin Oradan geçmesini Bekler Subaylar Kafilenin Taşıdığı Eşyaları Aaarken Kafile içinde Bir kişinin şüpheli Hareketleri Rudra nın Dikkatine derhal çeker.

Labels:



2 Responses to "Sensiz Olmaz 7. Bölüm Son Bölüm izle Sensiz Olmaz Yeni Bölüm izle 12 Nisan 2016"

  1. Bi Tv says:

    umuyorum ömrü bir garip aşk gibi olmaz sensiz olmaz son bölüm güzeldi umarım böyle devam eder

  2. Bende Sonu bir garip aşk gibi olmasından korkuyorum dizi bitmeden final yaptılar sensiz olmaz son bölüm da inşaAllah aynı kaderi paylaşmaz ve sonuna kadar gider

Leave A Comment:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.