Reklam





Sensiz Olmaz 34. Bölüm Hemen izle 19-05-2016 Sensiz Olmaz Son Bölüm Kanal7 izle7


Sensiz Olmaz  son bölüm Sosyal Medyada çok fazla fenomeni olan yerli diziler içinde gelmesi dolayısıyla Sensiz Olmaz dizisini sizin için detaylı inceledik. Sensiz Olmaz 34. bölümüyle 19-05-2016 akşamı seyircisini televizyon başına kitleyecek sürekli olan bu. Arama motorlarında genellikle sorgulanan aramalar bu şekilde olur Sensiz Olmaz 34. bölüm full hd Sensiz Olmaz de bu hafta oldukça heyecanlı sahneler olacak.

son bölüm fragmanı bir hayli heyecanlı gözüküyor. Sensiz Olmaz en son bölümde baya kendinden söz ettirdi. Takipçisi Sürekli artan Televizyon dizisi Sensiz Olmaz 34. bölümüyle 19-05-2016 ardından da yeni ve eski fenomenlerine hoş vakit geçirecek. takip ediyoranız bölüm hakkında görüş beyan edebilirsiniz.



Konusu :
Kanal 7 ekranlarında esen Hint dizisi fırtınasına bir yenisi ekleniyor. Bir acayip Aşk dizisi final yapmış olduktan sonra Sensiz olmaz isimli hint dizisi başlamış olacak. Peki Sensiz olmaz dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu açıklandı mı? ışte detaylar... Sanaya irani, ıss Pyaar Ko Kya Naam Doon dizisindeki müthiş performansı ile bizleri büyülemişti. Sevimliliği ve güzelliğiyle herkesin gönlünde taht kurmayı başaran Sanaya ırani, Rang Rasiya Hint dizisiyle yine bizleri ekran başına kilitlemeyi başardı. 188 bölümden oluşan bu güzel Hint dizisinin konusunu bir Hint fanı arkadaşımız bizimle paylaştı. Rang Rasiya konusu Genç ve güzel köylü kızımız Parvati\`nin, yakışıklı güvenlik kuvvetleri subayı Rudra ile olan dillere destan aşk öyküsünü mevzu almaktadır. Parvati rolünü Sanaya ırani canlandırıyor. Rudra görevinü ise yakışıklı Hintli oyuncu Ashish Sharma canlandırıyor. Oyuncu Karakterleri Rangrasiya paroParvati(Paro): minik yaşta çok fazla aşırı büyük acılar yaşamış olan Paro, zor bir çocukluk geçirmiştir. Annesi ve babası güvenlik güçleri sebebi ile yürütülen bir operasyonda ölmüşlerdir.

Paro minik yaşta yetim kalmıştır. Bir çocuğun başına gelebilecek en büyük acıları yaşamasına rağmen hayata her süre müspet bakmayı başarmıştır. ıçindeki sevgiyi, ümidi ve güzellikleri asla kaybetmemiştir. çevreındaki kişiler Paro\`nun bu kadar şefkatli olmasına şaşırmaktadırlar. Paro\`yu bu kadar şefkatli bir insan yapan en mühim öğe ise onu sevebilecek birinin hayalidir. Rangrasiya rudraRudra: Paro ne kadar sevgi doluysa, Rudra da o denli nefret dolu bir insan. ıçindeki öfkeyi aşırı uzaktan hatta ekran başından dahi duymak olası. fakat bu öfkenin sebebi çocukluğunda yaşadığı üzücü olaylardan kaynaklanmakta. Henüz 12 yaşındayken annesinin, onu ve babasını terk etmesiyle büyük bir his çöküntüsü yaşamıştır. Hanımlara karşı genç yaşta itimatını ve inancını kaybetmiştir. En sevdiği bayan olan anası, çocuğu Rudra\` yı bırakıp gitmiştir. Anası, bir öteki insanla evliliğe ilk adımını atmıştır. Rudra, annesinin başkasına kaçması yüzünden sevgiye, ilişkilere inanamamaktadır. Hanımefendilerin güzelliklerinin bir aldatmaca olduğuna inanır. Okulda arkadaşlarının annesinin kaçtığını söylemeleri onu daha da üzer ve asabileştirir.

Bu travmanın etkisinden kurtulamayan Rudra, sevgisiz büyümüştür. Sevginin yaşamında noktayı yoktur bundan bu şekilde. Kendini kariyerine adayan Rudra, hudut güvenlik subayı olmuştur. Amansız ve insafsız bir subaydır. Laila: Dizinin yakışıklı karakteri Rudra (Ashish Sharma), Paro (Sanaya ırani) ve Laila\`nın aşkları içinde kalır. Laila, Rudra\`yı çok fazla seviyor ama Rudra\`nın gözü Paro\`dan başkasını görmüyor. Hatta dizinin bir bölümünde Laila ile Rudra dans ederler. lakin Rudra, Laila ile göz temasına dahi girmez. Gözleri etrafta Paro\`yu aramaktadır. Laila, Rudra\`yı elde edebilmek adına çok sayıda şeyi dener. Rudra\`ya olan aşkı onu ele geçirmiştir. Rudra\`yı elde etmek için yapamayacağı şey yok. kimi bayılma numarasıyla Rudra\`nın kollarına düşer, bazen süre de güzelliğiyle büyülemeye çalışır. Laila tek rakibi olan Paro\`dan nefret eder. Tutkunun Rengi ismiyle de isimlendirilen dizide aşk, tutku, ihtiras, entrika ne ararsan mevcut. Bakalım yakışıklı oyuncumuz bu iki güzel kızımız içinde iyi mi bir tercih meydana getirecek. Rangrasiya konusuRang Rasiya olayların Gelişimi Rang Rasiya, bir otobüs saldırısı ile başlar. Bu hücum esnasında Paro\`nun anne ve babası hudut güvenlik kuvvetlerinin saldırısı sonucu hayatlarını kaybeder. Paro artık yaşamda tek başınadır. En sevdikleri, sınır güvenlik kuvvetlerinin hücumsı sonucu bundan sonrasında bulunmamakta. Paro ve Rudra ilk kez otobüste karşılaşırlar.

Sensiz Olmaz 34. Bölüm Takılmadan izle 19-05-2016,Sensiz Olmaz 34. Bölüm Takılmadan izle,Sensiz Olmaz 34. Bölüm internetten seyret,Sensiz Olmaz son bolum izle,Sensiz Olmaz 34. Bölüm Hemen izle,Sensiz Olmaz 34. Bölüm Full Tek Parça izle,Sensiz Olmaz 34. Bölüm Hemen izle,Sensiz Olmaz 34. Bölüm Full Hd izle,Sensiz Olmaz 34. Bölüm izle ,Sensiz Olmaz 34. Bölüm izle

Sensiz Olmaz Tüm Bölümler Kanal7 izle7

Sensiz Olmaz 35. Bölüm

Sensiz Olmaz 34. Bölüm

Sensiz Olmaz 33. Bölüm

Sensiz Olmaz 32. Bölüm

Sensiz Olmaz 31. Bölüm

Sensiz Olmaz 30. Bölüm

Sensiz Olmaz 29. Bölüm

Sensiz Olmaz 28. Bölüm

Sensiz Olmaz 27. Bölüm

Sensiz Olmaz 26. Bölüm

Sensiz Olmaz 25. Bölüm

Sensiz Olmaz 24. Bölüm

Sensiz Olmaz 23. Bölüm

Sensiz Olmaz 22. Bölüm

Sensiz Olmaz 21. Bölüm

Sensiz Olmaz 20. Bölüm

Sensiz Olmaz 19. Bölüm

Sensiz Olmaz 18. Bölüm

Sensiz Olmaz 17. Bölüm

Sensiz Olmaz 16. Bölüm

Sensiz Olmaz 16. Bölüm

Sensiz Olmaz 14. Bölüm

Sensiz Olmaz 13. Bölüm

Sensiz Olmaz 12. Bölüm

Sensiz Olmaz 11. Bölüm

Sensiz Olmaz 10. Bölüm

Sensiz Olmaz 9. Bölüm

Sensiz Olmaz 8. Bölüm

Sensiz Olmaz 7. Bölüm

Sensiz Olmaz 6. Bölüm

Sensiz Olmaz 5. Bölüm

Sensiz Olmaz 4. Bölüm

Sensiz Olmaz 3. Bölüm

Sensiz Olmaz 2. Bölüm

Sensiz Olmaz 1. Bölüm



Labels: , ,



Leave A Comment:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.