Reklam





Sensiz Olmaz 24. Bölüm Tek Parça 05 Mayıs 2016 Kanal 7 Sensiz Olmaz Son Bölüm izle7


Sensiz Olmaz  24. BolumSensiz Olmaz 24. Bölüm Takılmadan izle 05-05-2016,Sensiz Olmaz 24. Bölüm Full Hd izle,Sensiz Olmaz 24. Bölüm Tek Parça seyret,Sensiz Olmaz son bolum izle,Sensiz Olmaz 24. Bölüm Full Hd izle,Sensiz Olmaz 24. Bölüm Youtube izle,Sensiz Olmaz 24. Bölüm Tek Parça HD izle,Sensiz Olmaz 24. Bölüm Hemen izle,Sensiz Olmaz 24. Bölüm izle Sensiz olmamakta 24. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hafta içi her gü ekrana gelen Sensiz olmamakta 24. Bölüm fragmanında Mohini ölecek mi? Nefes soluğa izleyeceğiniz Sensiz olmamakta 24. Bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, büyük bir ilgiyle izlenen Bir garip Aşk dizisinin arkasından şimdi de Rangrasiya’yı Sensiz olmamaktadır adı ile ekranlara taşıyor. Bollywood’un yıldızları Sanaya ırani ve Ashihs Sharma’nın başrollerini paylaştığı Sensiz Olmaz’da  (Rangrasiya) aşkın nefrete karşı zaferi anlatılıyor.  Sensiz olmamaktadır (Rangrasiya) hafta içi her gün saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında. Sensiz olmamakta seyretmek için Kanal 7’de...

MOHiNi KöşEYE SıKışıYOR


Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün, Mohini’nin kendisini zehirlemesinin ardından hastaneye kaldırılan Rudra beklenmedik bir halde kendine gelir. Maithili, Mohini meselesi için öğrendiklerini Paro’ya anlatır. Köşeye sıkışan Mohini kendini kurtarabilecek mi?

4 Mayıs çarşamba ekranlara gelen Sensiz olmamakta`ın 23. Son bölümde neler olmuştu?

Rundra hastaneye getirilmiştir ve durumu ağırdır. Her insanın artık umutları yitirdiği bir zamanda Rundra kendine gelir. Rundra’nın kendisine gelmesi onu zehirlemeye çalışan Mohini ve Sumer aşırı endişelenir. Rundra’nın kendilerinden hesap soracağını düşünmektedirler. Maithili, Mohini’nin odasında bulmuş olduğu toz ile Rundra’nın yediği yemekleri karşılaştırması için doktora verir. Doktor yiyecek içindeki toz ile Mohinin odasından çıkan tozun aynı bulunduğunu söyler.

Maithili, Paro’ya düğün günü Rundra’nın babasının odasında çıkan yangın ve Rundra’nın zehirlenmesi olaylarında Mohini’nin parmağı olduğunu söylüyor. Başından beri yaşanılan menfi olayların ardında Mohini’nin bulunduğunu tahmin eden Paro, Mohini’yi köşeye sıkıştırır. Mohini ise bunu reddere. Paro bunun üzerine Rundra’nın yediği yiyecekten yemesini ister.



SENSiZ olmaz DiZiSiNiN mevzusu:

Paro’nun anne ile babası güvenlik güçlerinin bir operasyonu esnasında hayatını kaybeder. Paro anne ve babasının kaybetmenin yanı sıra hayatta tek başına kalma sorunu ile kafa başa kalmıştır  bundan sonra. Yetim kalan Paro bir otobüste zabit Rudra ile karşılaşır. Paro sevecen bakışlarını Rudra’ya yöneltse de Rudra bunu umursamaz. Paro Rudra’ya oyuncak bebeğini armağan etmek ister lakin Rudra bebeği yere fırtalır. Bu vakasın üstünden geçen 15 senede bir çok fazla şey değişir. Rudra’nın yolu Paro ile bir kaçakçılık operasyonu esnasında gene kesişir. Rudra  bundan sonra güvenlik subayı olmuştur. Paro’nun düğününde kaçakçılık operasyonu icra eden Rudra burada Paro ile karşılaşır. Bundan sonra olaylar gelişmeye başlar. Oyuncu ekibi ile romantik bir sıra olan Sensiz olmaz hafta içi her gün Kanal ‘ ekranlarında sizlerle buluşuyor.

Labels: ,



1 Response to "Sensiz Olmaz 24. Bölüm Tek Parça 05 Mayıs 2016 Kanal 7 Sensiz Olmaz Son Bölüm izle7"

  1. Bi Tv says:

    http://sensizolmazizle7.blogspot.com/2016/05/sensiz-olmaz-24-bolum-tek-parca-05-mays.html

Leave A Comment:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.