Reklam





Sensiz Olmaz 27. Bölüm Tek Parça izle 10-05-2016


Sensiz Olmaz  sonSensiz Olmaz Tüm Bölümler Kanal7 izle7
Sensiz Olmaz 35. Bölüm
Sensiz Olmaz 34. Bölüm
Sensiz Olmaz 33. Bölüm
Sensiz Olmaz 32. Bölüm
Sensiz Olmaz 31. Bölüm
Sensiz Olmaz 30. Bölüm
Sensiz Olmaz 29. Bölüm
Sensiz Olmaz 28. Bölüm
Sensiz Olmaz 27. Bölüm
Sensiz Olmaz 26. Bölüm
Sensiz Olmaz 25. Bölüm
Sensiz Olmaz 24. Bölüm
Sensiz Olmaz 23. Bölüm
Sensiz Olmaz 22. Bölüm
Sensiz Olmaz 21. Bölüm
Sensiz Olmaz 20. Bölüm
Sensiz Olmaz 19. Bölüm
Sensiz Olmaz 18. Bölüm
Sensiz Olmaz 17. Bölüm
Sensiz Olmaz 16. Bölüm
Sensiz Olmaz 16. Bölüm
Sensiz Olmaz 14. Bölüm
Sensiz Olmaz 13. Bölüm
Sensiz Olmaz 12. Bölüm
Sensiz Olmaz 11. Bölüm
Sensiz Olmaz 10. Bölüm
Sensiz Olmaz 9. Bölüm
Sensiz Olmaz 8. Bölüm
Sensiz Olmaz 7. Bölüm
Sensiz Olmaz 6. Bölüm
Sensiz Olmaz 5. Bölüm
Sensiz Olmaz 4. Bölüm
Sensiz Olmaz 3. Bölüm
Sensiz Olmaz 2. Bölüm
Sensiz Olmaz 1. Bölüm

Bu travmanın etkisinden kurtulamayan rudra, sevgisiz büyümüştür. Sevginin ömürında noktayı bulunmamakta bundan bu şekilde. Kendini kariyerine adayan rudra, hudut güvenlik subayı olmuştur. Amansız ve insafsız bir subaydır. Laila: dizinin yakışıklı karakteri rudra (ashish sharma), paro (sanaya ırani) ve laila`nın aşkları içinde kalır. Laila, rudra`yı çok aşırı seviyor fakat rudra`nın gözü paro`dan başkasını görmüyor. Hatta dizinin bir kısmınde laila ile rudra dans ederler. Fakat rudra, laila ile göz temasına dahi girmez. Gözleri etrafta paro`yu aramaktadır. Laila, rudra`yı elde edebilmek ismina çok rakamda şeyi dener. Rudra`ya olan aşkı onu ele geçirmiştir. Rudra`yı elde etmek için yapamayacağı şey bulunmaz. Kimi bayılma numarasıyla rudra`nın kollarına düşer, kimi zaman de güzelliğiyle büyülemeye çalışır. Laila tek rakibi olan paro`dan nefret eder. Tutkunun rengi ismiyle de malum dizide aşk, tutku, tutku, entrika ne ararsan var. Bakalım yakışıklı oyuncumuz bu iki güzel kızımız içinde iyi mi bir tercih meydana getirecek. Rangrasiya konusurang rasiya vakaların gelişimi rang rasiya, bir otobüs taarruzsı ile adım atar. Bu saldırı esnasında paro`nun anne ve babası hudut güvenlik kuvvetlerinin saldırısı kararı hayatlarını kaybeder. Paro artık hayatta tek başınadır. En sevdikleri, hudut emniyet kuvvetlerinin hücumsı sonucu bundan daha sonra bulunmaz. Paro ve rudra ilk kez otobüste karşılaşırlar.

Paro bütün sevimliliği ile rudra`ya bakar yalnız rudra bu sevimliliği umursamaz. Paro ona oyuncak bebeğini vermek talep eder. Lakin rudra paro`yu yine umursamaz. Paro bunun üzerine oyuncak bebeğini rudra`ya fırlatır. ışte o lahza ilk kere birbirlerine baktıkları andır. Paro`nun otobüsü devinim eder. Rudra, giden otobüsün ardından bakar ve paro`nun gidişini seyreder. Aradan 15 yıl geçer. Minik sempatik kız paro, büyümüş ve aşırı çok güzel bir genç kız olmuştur. Rudra ise meslek hayatına odaklanmış ve sınır güvenlik kuvvetleri subayı olmuştur. Rang rasiya hint dizisibirpur, sınırlar arasında kalan minik bir yerleşim yeridir. Bu küçük sempatik köyde her yıl muhteşem düğünler yapılıyor. Yine bu şekilde bir düğünde, paro`nun düğününde hukuk dışı tabanca kaçakçılığını arştırmak için rudra görevlendirilir. Bu hadise sonucunda paro`nun ömürı darmadağın olur. Bu romantik ve hüzünlü hint dizisinde rudra ve paro`nun tutkulu ve nefret dolu aşk hikayesi anlatılacaktır. Bölümler su bu benzer şekilde akacak 1-2 hafta içerisinde bölümler bitmiş olacaktır. Rang rasiya konusunda sıra adı: rangrasiya, rang rasiya yönetmen: sidharth sengupta senaryo: saurabh tewari, gautam hegde, shivani shah tür: romantik, dram bölüm sayısı: 188 yıl: 2013-2014 rang rasiya dizisirang rasiya oyuncuları sanaya ırani dizide parvati rudra pratap ranawat şu demek oluyor ki paro görevinde yer almıştır. Ankita sharma dizide laila görevinde yer ediniyor.

Ashish sharma dizide rudra pratap ranawat özet olarak rudra görevinde içeriyor. Ananya khare dizide mohini ranawat görevinde yer ediniyor. Sanjiv jotangia dizide danveer ranawat görevinü yapan yer verilmiştir. Prashant chawla dizide samrat ranawat görevinde yer almaktadır. Udit shukla dizide sumer ranawat görevinü meydana getiren yer ediniyor. Gitanjali mishra dizide maithili ranawat rolünü üstlenen yer ediniyor. Syed zafar ali dizide general v.K. Singh görevinde yer verilmiştir. Gurpreet singh dizide rohit sehgal rolünü canlandıran yer ediniyor. Lavneet rajput dizide koyal ranawat görevinde yer ediniyor. Rishi sonecha dizide dhruv ranawat görevinü üstlenen yer ediniyor. Kapish chawla dizide dhruv ranawat görevinde içeriyor. Vishal karwal dizide shanthanu kumar görevinde yer almaktadır. Tarun khanna dizide raja thakur param singh tejawat görevinde yer almıştır. Sadiya siddiqui dizide thakurain mala rolünü meydana getiren içeriyor. Kali prasad mukherjee dizide dilsher ranawat rolünü üstlenen yer verilmiştir. Neha narang dizide bindi rolünü yapan yer ediniyor. Vishal gandhi dizide varun kumar rolünde yer ediniyor. Khushbu thakkar dizide sunehri ranawat görevinde yer alıyor.


Labels: ,



Leave A Comment:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.