Reklam





Sensiz Olmaz 35. Bölüm Youtube izle 20-05-2016 Sensiz Olmaz Yeni Bölüm Heyecanı Kanal7

Sosyal Medyada en fazla hayranı artan türk dizileri içinde geldiğinden dolayı Sensiz Olmaz tv dizisini takipçilerimiz için biraz bilgi edindik. Sensiz Olmaz 35. bölüm 20-05-2016 tarihinde fanlarını tv karşısına kitleyecek hep böyle olmuştur. Google'de genelde girilen arama kelimeleri bu şekilde olur Sensiz Olmaz 35. bölüm bedava Sensiz Olmaz de bu bölümde baya ilginç gelişmeler olacak

bu hafta son fragmanı oldukça ilginç olacak gibi. Sensiz Olmaz geçen bölümüyle oldukça ses getirdi. Fenomeni her hafta artan Televizyon dizisi Sensiz Olmaz Kanal 7  35. bölümüyle 20-05-2016 tarihinde tüm hayranlarına doyumsuz anlar yaşatacak Bölümü bu bölümle ilgili görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.
Sensiz Olmaz 35. Bölüm Takılmadan izle 20-05-2016,Sensiz Olmaz 35. Bölüm Full Hd izle,Sensiz Olmaz 35. Bölüm Full Hd seyret,Sensiz Olmaz son bolum izle,Sensiz Olmaz 35. Bölüm Full izle,Sensiz Olmaz 35. Bölüm Full Tek Parça izle,Sensiz Olmaz 35. Bölüm Tek Parça HD izle,Sensiz Olmaz 35. Bölüm Tek Parça HD izle,Sensiz Olmaz 35. Bölüm izle ,Sensiz Olmaz 35. Bölüm izle

Mevzusu :
Kanal 7 ekranlarında esen Hint dizisi fırtınasına bir yenisi ekleniyor. Bir garip Aşk dizisi final yapmış olduktan sonrasında Sensiz olmamaktadır adlı hint dizisi başlamış olacak. Peki Sensiz olmaz dizisinin mevzusu ve oyuncu ekibi açıklandı mı? ışte detaylar... Sanaya irani, ıss Pyaar Ko Kya Naam Doon dizisindeki müthiş performansı ile bizleri büyülemişti. 

Sevimliliği ve güzelliğiyle her insanoğlunun gönlünde taht kurmayı başaran Sanaya ırani, Rang Rasiya Hint dizisiyle yine bizleri ekran başına kilitlemeyi başardı. 188 bölümden oluşan bu güzel Hint dizisinin konusunu bir Hint fanı dostumız bizimle paylaştı. Rang Rasiya konusu Genç ve güzel köylü kızımız Parvati`nin, yakışıklı güvenlik kuvvetleri subayı Rudra ile olan dillere destan aşk öyküsünü mevzu almaktadır. Parvati rolünü Sanaya ırani canlandırıyor. 

Rudra görevinü ise yakışıklı Hintli oyuncu Ashish Sharma canlandırıyor. Oyuncu Karakterleri Rangrasiya paroParvati(Paro): küçük yaşta aşırı çok fazla büyük acılar yaşamış olan Paro, zor bir çocukluk geçirmiştir. Annesi ve babası güvenlik güçleri nedeni ile yürütülen bir operasyonda ölmüşlerdir.

Paro küçük yaşta yetim kalmıştır. Bir çocuğun başına gelebilecek en büyük acıları yaşamasına karşın hayata her süre müspet görmeyi başarmıştır. ıçindeki sevgiyi, umudu ve güzellikleri asla kaybetmemiştir. çaşamaındaki insanoğlu Paro`nun bu kadar şefkatli olmasına şaşırmaktadırlar. Paro`yu bu kadar şefkatli bir insan oluşturan en ciddi unsur ise onu sevebilecek birinin hayalidir. 

Rangrasiya rudraRudra: Paro ne kadar sevgi doluysa, Rudra da o denli nefret dolu bir insan. ıçindeki öfkeyi çok uzaktan hatta ekran başından dahi sezmek olası. Lakin bu öfkenin sebebi çocukluğunda yaşadığı üzücü olaylardan kaynaklanmakta. Henüz 12 yaşındayken annesinin, onu ve babasını terk etmesiyle büyük bir his çöküntüsü yaşamıştır. Hanımlara karşı genç yaşta itimatını ve inancını kaybetmiştir. 

En sevmiş olduği kadın olan anası, çocuğu Rudra` yı bırakıp gitmiştir. Anası, bir öteki insanla evliliğe ilk adımını atmıştır. Rudra, annesinin başkasına kaçması yüzünden sevgiye, ilişkilere inanamamaktadır. Hanımefendilerin güzelliklerinin bir aldatmaca olduğuna inanır. Okulda dostlarının annesinin kaçtığını söylemeleri onu daha da üzer ve asabileştirir.

Bu travmanın etkisinden kurtulamayan Rudra, sevgisiz büyümüştür. Sevginin yaşamında noktayı yoktur bundan bu şekilde. Kendini kariyerine adayan Rudra, sınır güvenlik subayı olmuştur. Amansız ve insafsız bir subaydır. Laila: Dizinin yakışıklı karakteri Rudra (Ashish Sharma), Paro (Sanaya ırani) ve Laila`nın aşkları içinde kalır. Laila, Rudra`yı aşırı seviyor fakat Rudra`nın gözü Paro`dan başkasını görmüyor. 

Hatta dizinin bir bölümünde Laila ile Rudra dans ederler. Fakat Rudra, Laila ile göz temasına dahi girmez. Gözleri etrafta Paro`yu aramaktadır. Laila, Rudra`yı elde edebilmek adına çok sayıda şeyi dener. Rudra`ya olan aşkı onu ele geçirmiştir. Rudra`yı elde etmek için yapamayacağı şey yok. Bazen bayılma numarasıyla Rudra`nın kollarına düşer, kimi vakit de güzelliğiyle büyülemeye çalışır. 

Laila tek rakibi olan Paro`dan nefret eder. Tutkunun Rengi ismiyle de isimlendirilen dizide aşk, tutku, ihtiras, entrika ne ararsan var. Bakalım yakışıklı oyuncumuz bu iki güzel kızımız içinde iyi mi bir tercih meydana getirecek. Rangrasiya konusuRang Rasiya olayların Gelişimi Rang Rasiya, bir otobüs hücumsı ile başlar. Bu saldırı esnasında Paro`nun anne ve babası hudut güvenlik kuvvetlerinin saldırısı sonucu hayatlarını kaybeder. Paro  bundan sonrasında yaşamda tek başınadır. En sevdikleri, sınır güvenlik kuvvetlerinin hücumsı sonucu bundan daha sonra bulunmamakta. Paro ve Rudra ilk defa otobüste karşılaşırlar.

Paro tüm sevimliliği ile Rudra`ya bakar sadece Rudra bu sevimliliği umursamaz. Paro ona oyuncak bebeğini vermek ister. Ama Rudra Paro`yu gene umursamaz. Paro bunun üzerine oyuncak bebeğini Rudra`ya fırlatır. ışte o lahza ilk kere birbirlerine baktıkları andır. Paro`nun otobüsü devinim eder. Rudra, giden otobüsün arkasından bakar ve Paro`nun gidişini seyreder. Aradan 15 sene geçer. Minik sempatik kız Paro, büyümüş ve çok aşırı aşırı güzel bir genç kız olmuştur. 

Rudra ise iş yaşamına odaklanmış ve hudut güvenlik kuvvetleri subayı olmuştur. Rang Rasiya Hint DizisiBirpur, sınırlar içinde kalan küçük bir yerleşim yeridir. Bu küçük sevimli köyde her yıl görkemli düğünler yapılır. Yine bu şekilde bir düğünde, Paro`nun düğününde hukuk dışı tabanca kaçakçılığını arştırmak için Rudra görevlendirilir. Bu hadise sonucunda Paro`nun yaşamı darmadağın olur. Bu duygusal ve hüzünlü Hint dizisinde Rudra ve Paro`nun tutkulu ve nefret dolu aşk hikayesi anlatılacaktır. Bölümler su bu gibi akacak 1-2 hafta içinde bölümler bitmiş olacaktır. 

Rang Rasiya mevzusunda sıra adı: Rangrasiya, Rang Rasiya Yönetmen: Sidharth Sengupta Senaryo: Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah Tür: duygusal, dram Bölüm sayısı: 188 sene: 2013-2014 Rang Rasiya DizisiRang Rasiya Oyuncuları Sanaya ırani dizide Parvati Rudra Pratap Ranawat şu demek oluyor ki Paro görevinde yer ediniyor. Ankita Sharma dizide Laila görevinde yer ediniyor.

Ashish Sharma dizide Rudra Pratap Ranawat kısaca Rudra görevinde içeriyor. Ananya Khare dizide Mohini Ranawat görevinde içeriyor. Sanjiv Jotangia dizide Danveer Ranawat rolünde yer verilmiştir. Prashant Chawla dizide Samrat Ranawat görevinde yer verilmiştir. Udit Shukla dizide Sumer Ranawat görevinde yer ediniyor. Gitanjali Mishra dizide Maithili Ranawat rolünde yer alıyor. 

Syed Zafar Ali dizide General V.K. Singh rolünde yer verilmiştir. Gurpreet Singh dizide Rohit Sehgal görevinde yer almaktadır. Lavneet Rajput dizide Koyal Ranawat görevinde yer almaktadır. Rishi Sonecha dizide Dhruv Ranawat rolünde yer verilmiştir. Kapish Chawla dizide Dhruv Ranawat görevinde yer ediniyor. Vishal Karwal dizide Shanthanu Kumar görevinde yer verilmiştir. 

Tarun Khanna dizide Raja Thakur Param Singh Tejawat görevinde yer verilmiştir. Sadiya Siddiqui dizide Thakurain Mala görevinde yer ediniyor. Kali Prasad Mukherjee dizide Dilsher Ranawat rolünde yer verilmiştir. Neha Narang dizide Bindi görevinde yer ediniyor. Vishal Gandhi dizide Varun Kumar rolünde yer ediniyor. Khushbu Thakkar dizide Sunehri Ranawat görevinde yer alıyor.

Sensiz Olmaz Tüm Bölümler Kanal7 izle7

Sensiz Olmaz 35. Bölüm
Sensiz Olmaz 34. Bölüm
Sensiz Olmaz 33. Bölüm
Sensiz Olmaz 32. Bölüm
Sensiz Olmaz 31. Bölüm
Sensiz Olmaz 30. Bölüm
Sensiz Olmaz 29. Bölüm
Sensiz Olmaz 28. Bölüm
Sensiz Olmaz 27. Bölüm
Sensiz Olmaz 26. Bölüm
Sensiz Olmaz 25. Bölüm
Sensiz Olmaz 24. Bölüm
Sensiz Olmaz 23. Bölüm
Sensiz Olmaz 22. Bölüm
Sensiz Olmaz 21. Bölüm
Sensiz Olmaz 20. Bölüm
Sensiz Olmaz 19. Bölüm
Sensiz Olmaz 18. Bölüm
Sensiz Olmaz 17. Bölüm
Sensiz Olmaz 16. Bölüm
Sensiz Olmaz 16. Bölüm
Sensiz Olmaz 14. Bölüm
Sensiz Olmaz 13. Bölüm
Sensiz Olmaz 12. Bölüm
Sensiz Olmaz 11. Bölüm
Sensiz Olmaz 10. Bölüm
Sensiz Olmaz 9. Bölüm
Sensiz Olmaz 8. Bölüm
Sensiz Olmaz 7. Bölüm
Sensiz Olmaz 6. Bölüm
Sensiz Olmaz 5. Bölüm
Sensiz Olmaz 4. Bölüm
Sensiz Olmaz 3. Bölüm
Sensiz Olmaz 2. Bölüm
Sensiz Olmaz 1. Bölüm

Labels: ,



1 Response to "Sensiz Olmaz 35. Bölüm Youtube izle 20-05-2016 Sensiz Olmaz Yeni Bölüm Heyecanı Kanal7"

  1. Bi Tv says:

    Aşk daha öncelikle hiç bu genişliğinde nü ve gerçek anlatılmamıştır... Bir film veya sеri dе... Kısaca olması gerektiği bunun şeklinde... Aaliya ve Zain çoсukluklarında birbirinden tiksinme eden iki kuzеndir... Sеnsiz olmaz 21.Bölüm Zainin hаylаz serseri okunuşu sorumsuz tavrı Aaliyanın 1-2 hafta içindе gerçekleşecek toplum hazırlıkları sırasında damat tаrаfı yönünden yanlış anlamaya yöntem açar ve düğün silmе olur. Sеnsiz olmaz izle Zain bu tavrı babasına bir düşün verir... O da bu iki genci evledirmek bаştа her iki hayvan) buna іtіraz ederler okunuşu birbirilerine еvlеnmеyеcеklеrinе ѕözcük verirler...
    Hd dizi izle Yаşаnаn onca gеlişmеnin ardından morallerіn bozulmаsınа sebep olan Nazlı sıkıntısı kеsinliklе çözülеcеk.


    Benіmsіn izlе Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zaіn ve Aalіya adlı iki kuzenin nefret ve ihtiras meşgul hikâyesi anlatılıyor. Bir barışık bir küs ilеrlеyеn Rundra ve Paro arasındaki ilişkide, Paro, Rundra`ya için hislerine karşılık bulabilecek mi? Benimsin 13.Bölüm Gazetede çıkan hаberleri kіmіn yаptırdığını bulayım derken Paro ile filhakika evleniyor mt.?


    Hd dizi izle Yаşаnаn onca gеlişmеnin arkasından morallerіn bozulmаsınа sebep olan Nazlı sıkıntısı kеsinliklе çözülеcеk. Hızır`ın bundan sonrasında uydurma оkunuşu arkadan çevіrіlen işlere tahammülü kalmamıştır.

Leave A Comment:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.