Reklam





Sensiz Olmaz 33. Bölüm Tek Parça Rudra, gerçekleri öğrendikten sonra ne yapacak?


Sensiz Olmaz  izle
Sanal alemde epeyce aranan yerli diziler arasında geldiğinden dolayı Sensiz olmamakta televizyon dizisini üyelerimiz için detaylı sorguladık. Sensiz olmamaktadır 33. bölüm 18-05-2016 tarihinde sevenlerini televizyon karşısına toplayacak her daim yaptığı gibi. yahoo`da devamlı girilen araştırmalar şu şekilde olmakta Sensiz olmamaktadır 33. bölüm Sensiz olmamakta de son bölüm epey bir iddialı olacak.

yeni bölüm yeni fragmanı bir hayli kaliteli göze çarpan ediyor kendini Sensiz olmaz geride bıraktığımız bölümde yoğun şekilde ses Getirmişti. Seyircisi devamlı artan yerli dizi Sensiz olmamakta 33. bölüm 18-05-2016 ardından da tüm seyircilerine merhaba diyecek. bölümü takip ediyoranız bu bölümle ilgili görüş beyan edebilirsiniz

Sensiz Olmaz 33. Bölüm Full Tek Parça izle 18-05-2016,Sensiz Olmaz 33. Bölüm internetten izle,Sensiz Olmaz 33. Bölüm Full Hd seyret,Sensiz Olmaz son bolum izle,Sensiz Olmaz 33. Bölüm Full izle,Sensiz Olmaz 33. Bölüm internetten izle,Sensiz Olmaz 33. Bölüm Youtube izle,Sensiz Olmaz 33. Bölüm Takılmadan izle,Sensiz Olmaz 33. Bölüm izle ,Sensiz Olmaz 33. Bölüm izle

Konusu :
Kanal 7 ekranlarında esen Hint dizisi fırtınasına bir yenisi ekleniyor. Bir garip Aşk dizisi final yapmış olduktan sonra Sensiz olmamaktadır isimli hint dizisi başlamış olacak. Peki Sensiz olmamakta dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu açıklandı mı? ışte detaylar... Sanaya irani, ıss Pyaar Ko Kya Naam Doon dizisindeki müthiş performansı ile bizleri büyülemişti. Sevimliliği ve güzelliğiyle hepimizin gönlünde taht kurmayı başaran Sanaya ırani, Rang Rasiya Hint dizisiyle yine bizleri ekran başına kilitlemeyi başardı. 

188 bölümden oluşan bu güzel Hint dizisinin konusunu bir Hint fanı arkadaşımız bizimle paylaştı. Rang Rasiya konusu Genç ve güzel köylü kızımız Parvati`nin, yakışıklı güvenlik kuvvetleri subayı Rudra ile olan dillere destan aşk öyküsünü mevzu alıyor. Parvati rolünü Sanaya ırani canlandırıyor. Rudra görevinü ise yakışıklı Hintli oyuncu Ashish Sharma canlandırıyor. Oyuncu Karakterleri Rangrasiya paroParvati(Paro): minik yaşta çok çok fazla büyük acılar yaşamış olan Paro, zor bir çocukluk geçirmiştir. Annesi ve babası güvenlik güçleri vasıtası ile yürütülen bir operasyonda ölmüşlerdir.

Paro minik yaşta yetim kalmıştır. Bir çocuğun başına gelebilecek en büyük acıları yaşamasına rağmen hayata her süre olumlu bakmayı başarmıştır. ıçindeki sevgiyi, umudu ve güzellikleri asla kaybetmemiştir. çevreındaki bireyler Paro`nun bu kadar şefkatli olmasına şaşırmaktadırlar. Paro`yu bu kadar şefkatli bir insan yapan en önemli öge ise onu sevebilecek birinin hayalidir. 

Rangrasiya rudraRudra: Paro ne kadar sevgi doluysa, Rudra da o denli nefret dolu bir insan. ıçindeki öfkeyi çok uzaktan hatta ekran başından dahi duymak mümkün. fakat bu öfkenin sebebi çocukluğunda yaşadığı üzücü olaylardan kaynaklanmakta. Henüz 12 yaşındayken annesinin, onu ve babasını terk etmesiyle büyük bir duygu çöküntüsü yaşamıştır. Hanımlara karşı genç yaşta itimatını ve inancını kaybetmiştir. En sevdiği bayan olan anası, çocuğu Rudra` yı bırakıp gitmiştir. Anası, bir başka insanla evliliğe ilk adımını atmıştır. Rudra, annesinin başkasına kaçması yüzünden sevgiye, ilişkilere inanamamaktadır. Hanımefendilerin güzelliklerinin bir aldatmaca olduğuna inanır. Okulda arkadaşlarının annesinin kaçtığını söylemeleri onu daha da üzer ve asabileştirir.
Kanal 7 vizyonunın beğeniyle izlenen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün, Annesinin kendisi ile birlikte yaşamasına katlanamayan Rudra, Paro ile birlikte balayına çıkmaya karar verir. Dilsher, Rudra’nın annesine karşı duyduğu öfkenin sebebinin küçükken ona söylediği yalanlar bulunduğunu anlatır. Mala ve Paro’nun mevzuşmalarını gizlice dinleyen Rudra, gerçekleri öğrendikten sonrasında ne yapıcak?

Sensiz olmamaktadır 33. Bölümde neler yaşanacak?

Rudra, Laila’ya annesini kurtarmış olmasının kendisine karşı hissettiği duyguları değiştirmeyeceğini söyler. Mala’nın gerçek hikayesini öğrenen Paro, Rudra’dan onu affetmesini ister fakat Rudra’nın içindeki nefret ateşi hala sönmemiştir. 

Dilsher, geçmişte yaşananları Danver, Mohini ve Paro’ya anlatarak karısının evi terk etmesinin tek sebebinin kendisi bulunduğunu söyler. Annesinin evindeki varlığına daha çok tahammül edemeyen Rudra, Paro’ya bir sürpriz yapar ve ona balayına çıkmak istediğini söyler. Mala, Paro’ya başından geçenleri anlatırken Rudra mevzuşmalara kulak misafiri olur. 

Sensiz Olmaz Tüm Bölümler Kanal7 izle7

Sensiz Olmaz 35. Bölüm
Sensiz Olmaz 34. Bölüm
Sensiz Olmaz 33. Bölüm
Sensiz Olmaz 32. Bölüm
Sensiz Olmaz 31. Bölüm
Sensiz Olmaz 30. Bölüm
Sensiz Olmaz 29. Bölüm
Sensiz Olmaz 28. Bölüm
Sensiz Olmaz 27. Bölüm
Sensiz Olmaz 26. Bölüm
Sensiz Olmaz 25. Bölüm
Sensiz Olmaz 24. Bölüm
Sensiz Olmaz 23. Bölüm
Sensiz Olmaz 22. Bölüm
Sensiz Olmaz 21. Bölüm
Sensiz Olmaz 20. Bölüm
Sensiz Olmaz 19. Bölüm
Sensiz Olmaz 18. Bölüm
Sensiz Olmaz 17. Bölüm
Sensiz Olmaz 16. Bölüm
Sensiz Olmaz 16. Bölüm
Sensiz Olmaz 14. Bölüm
Sensiz Olmaz 13. Bölüm
Sensiz Olmaz 12. Bölüm
Sensiz Olmaz 11. Bölüm
Sensiz Olmaz 10. Bölüm
Sensiz Olmaz 9. Bölüm
Sensiz Olmaz 8. Bölüm
Sensiz Olmaz 7. Bölüm
Sensiz Olmaz 6. Bölüm
Sensiz Olmaz 5. Bölüm
Sensiz Olmaz 4. Bölüm
Sensiz Olmaz 3. Bölüm
Sensiz Olmaz 2. Bölüm
Sensiz Olmaz 1. Bölüm

Labels: , ,



Leave A Comment:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.