Reklam





Sensiz Olmaz 18. Bölüm


Sensiz Olmaz  izle Online platformda en fazla aratılan türk dizileri içinde olmasından dolayı Sensiz Olmaz televizyon dizisini üyelerimiz için epey bir sorguladık. Sensiz Olmaz 18. bölümü ile 27-04-2016 akşamı seyircisini televizyon karşısına alacak daima olduğu gibi. internete genellikle yapılan aramalar şu şekilde olmaktadır Sensiz Olmaz 18. bölüm Hd izle Sensiz Olmaz dizisi yeni bölüm epeyce hareketli olacak.

son bölüm son fragmanı bir hayli heyecanlı gözüküyor. Sensiz Olmaz en son bölümde oldukça kendinden söz ettirdi. Hayranı her hafta artan dizi Sensiz Olmaz 18. bölümüyle 27-04-2016 akşamı yeni ve eski seyircilerine doyumsuz anlar yaşatacak Bölümü bölüm hakkında görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.
Sensiz Olmaz 18. Bölüm Full izle 27-04-2016,Sensiz Olmaz 18. Bölüm Donmadan izle,Sensiz Olmaz 18. Bölüm Full seyret,Sensiz Olmaz son bolum izle,Sensiz Olmaz 18. Bölüm Full izle,Sensiz Olmaz 18. Bölüm internetten izle,Sensiz Olmaz 18. Bölüm Full Tek Parça izle,Sensiz Olmaz 18. Bölüm Full izle,Sensiz Olmaz 18. Bölüm izle ,Sensiz Olmaz 18. Bölüm izle

Konusu :
Kanal 7 ekranlarında esen Hint dizisi fırtınasına bir yenisi ekleniyor. Bir garip Aşk dizisi final yapmış olduktan sonra Sensiz olmamaktadır isimli hint dizisi başlamış olacak. Peki Sensiz olmaz dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu açıklandı mı? Işte detaylar... Sanaya irani, ıss Pyaar Ko Kya Naam Doon dizisindeki inanılmaz performansı ile bizleri büyülemişti. Sevimliliği ve güzelliğiyle herkezin gönlünde taht kurmayı başaran Sanaya ırani, Rang Rasiya Hint dizisiyle gene bizleri ekran başına kilitlemeyi başardı. 188 bölümden oluşan bu güzel Hint dizisinin konusunu bir Hint fanı arkadaşımız bizimle paylaştı. Rang Rasiya konusu Genç ve güzel köylü kızımız Parvati'nin, yakışıklı güvenlik kuvvetleri subayı Rudra ile olan dillere destan aşk öyküsünü mevzu alıyor. Parvati rolünü Sanaya ırani canlandırıyor. Rudra görevinü ise yakışıklı Hintli oyuncu Ashish Sharma canlandırıyor. Oyuncu Karakterleri Rangrasiya paroParvati(Paro): minik yaşta çok aşırı büyük acılar yaşamış olan Paro, zor bir çocukluk geçirmiştir. Annesi ve babası güvenlik güçleri tarafından yürütülen bir operasyonda ölmüşlerdir.

Paro minik yaşta yetim kalmıştır. Bir çocuğun başına gelebilecek en büyük acıları yaşamasına rağmen hayata her zaman olumlu bakmayı başarmıştır. Içindeki sevgiyi, ümidi ve güzellikleri asla kaybetmemiştir. çevreındaki kişiler Paro'nun bu kadar şefkatli olmasına şaşırmaktadırlar. Paro'yu bu kadar şefkatli bir insan oluşturan en ciddi unsur ise onu sevebilecek birinin hayalidir. Rangrasiya rudraRudra: Paro ne kadar sevgi doluysa, Rudra da o denli nefret dolu bir insan. Içindeki öfkeyi çok uzaktan hatta ekran başından bile duymak olası. Lakin bu öfkenin sebebi çocukluğunda yaşadığı üzücü olaylardan kaynaklanmakta. Henüz 12 yaşındayken annesinin, onu ve babasını terk etmesiyle büyük bir his çöküntüsü yaşamıştır. Hanımlara karşı genç yaşta itimatını ve inancını kaybetmiştir. En sevdiği hanım olan anası, çocuğu Rudra' yı bırakıp gitmiştir. Anası, bir öteki insanla evliliğe ilk adımını atmıştır. Rudra, annesinin başkasına kaçması yüzünden sevgiye, ilişkilere inanamamaktadır. Hanımefendilerin güzelliklerinin bir aldatmaca olduğuna inanır. Okulda arkadaşlarının annesinin kaçtığını söylemeleri onu daha da üzer ve asabileştirir.

Bu travmanın etkisinden kurtulamayan Rudra, sevgisiz büyümüştür. Sevginin yaşamında noktayı bulunmaz bundan bu şekilde. Kendini kariyerine adayan Rudra, hudut güvenlik subayı olmuştur. Amansız ve insafsız bir subaydır. Laila: Dizinin yakışıklı karakteri Rudra (Ashish Sharma), Paro (Sanaya ırani) ve Laila'nın aşkları içinde kalır. Laila, Rudra'yı çok seviyor fakat Rudra'nın gözü Paro'dan başkasını görmüyor. Hatta dizinin bir bölümünde Laila ile Rudra dans ederler. Lakin Rudra, Laila ile göz temasına dahi girmez. Gözleri etrafta Paro'yu aramaktadır. Laila, Rudra'yı elde edebilmek adına birçok şeyi dener. Rudra'ya olan aşkı onu ele geçirmiştir. Rudra'yı elde etmek için yapamayacağı şey yok. Bazen bayılma numarasıyla Rudra'nın kollarına düşer, kimi zaman de güzelliğiyle büyülemeye çalışır. Laila tek rakibi olan Paro'dan nefret eder. Tutkunun Rengi ismiyle de adlandırılan dizide aşk, tutku, ihtiras, entrika ne ararsan mevcut. Bakalım yakışıklı oyuncumuz bu iki güzel kızımız içinde iyi mi bir tercih meydana getirecek. Rangrasiya konusuRang Rasiya olayların Gelişimi Rang Rasiya, bir otobüs saldırısı ile başlar. Bu saldırı esnasında Paro'nun anne ve babası sınır güvenlik kuvvetlerinin saldırısı sonucu hayatlarını kaybeder. Paro artık hayatta tek başınadır. En sevdikleri, hudut güvenlik kuvvetlerinin hücumsı sonucu bundan sonrasında bulunmaz. Paro ve Rudra ilk defa otobüste karşılaşırlar.

Paro tüm sevimliliği ile Rudra'ya bakar sadece Rudra bu sevimliliği umursamaz. Paro ona oyuncak bebeğini vermek ister. Lakin Rudra Paro'yu gene umursamaz. Paro bunun üzerine oyuncak bebeğini Rudra'ya fırlatır. Işte o lahza ilk kere birbirlerine baktıkları andır. Paro'nun otobüsü devinim eder. Rudra, giden otobüsün peşinden bakar ve Paro'nun gidişini seyreder. Aradan 15 yıl geçer. Minik sempatik kız Paro, büyümüş ve çok aşırı güzel bir genç kız olmuştur. Rudra ise iş hayatına odaklanmış ve hudut güvenlik kuvvetleri subayı olmuştur. Rang Rasiya Hint DizisiBirpur, sınırlar içinde kalan küçük bir yerleşim yeridir. Bu minik şirin köyde her yıl görkemli düğünler yapılır. Yine bu şekilde bir düğünde, Paro'nun düğününde yasa dışı tabanca kaçakçılığını arştırmak için Rudra görevlendirilir. Bu olay sonucunda Paro'nun yaşamı darmadağın olur. Bu duygusal ve hüzünlü Hint dizisinde Rudra ve Paro'nun tutkulu ve nefret dolu aşk hikayesi anlatılacaktır. Bölümler su bu benzer biçimde akacak 1-2 hafta içerisinde bölümler bitmiş olacaktır. Rang Rasiya mevzusunda dizi adı: Rangrasiya, Rang Rasiya Yönetmen: Sidharth Sengupta Senaryo: Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah Tür: romantik, dram Bölüm sayısı: 188 yıl: 2013-2014 Rang Rasiya DizisiRang Rasiya Oyuncuları Sanaya ırani dizide Parvati Rudra Pratap Ranawat doğrusu Paro görevinde yer almaktadır. Ankita Sharma dizide Laila görevinde içeriyor.

Ashish Sharma dizide Rudra Pratap Ranawat yani Rudra görevinde içeriyor. Ananya Khare dizide Mohini Ranawat görevinde içeriyor. Sanjiv Jotangia dizide Danveer Ranawat rolünde yer verilmiştir. Prashant Chawla dizide Samrat Ranawat görevinde yer verilmiştir. Udit Shukla dizide Sumer Ranawat rolünde yer ediniyor. Gitanjali Mishra dizide Maithili Ranawat rolünde içeriyor. Syed Zafar Ali dizide General V.K. Singh rolünde yer verilmiştir. Gurpreet Singh dizide Rohit Sehgal rolünde yer alıyor. Lavneet Rajput dizide Koyal Ranawat görevinde yer alıyor. Rishi Sonecha dizide Dhruv Ranawat rolünde yer alıyor. Kapish Chawla dizide Dhruv Ranawat görevinde yer ediniyor. Vishal Karwal dizide Shanthanu Kumar görevinde yer almıştır. Tarun Khanna dizide Raja Thakur Param Singh Tejawat görevinde yer verilmiştir. Sadiya Siddiqui dizide Thakurain Mala rolünde yer ediniyor. Kali Prasad Mukherjee dizide Dilsher Ranawat rolünde yer almıştır. Neha Narang dizide Bindi rolünde yer ediniyor. Vishal Gandhi dizide Varun Kumar rolünde içeriyor. Khushbu Thakkar dizide Sunehri Ranawat görevinde içeriyor.

Mevzusu :
Kanal 7 ekranlarında esen Hint dizisi fırtınasına bir yenisi ekleniyor. Bir şaşırtıcı ve hayret verici Aşk dizisi final yapmış olduktan sonra Sensiz olmamaktadır isimli hint dizisi başlamış olacak. Peki Sensiz olmamaktadır dizisinin mevzusu ve oyuncu ekibi açıklandı mı? ışte detaylar... Sanaya irani, ıss Pyaar Ko Kya Naam Doon dizisindeki müthiş performansı ile bizleri büyülemişti. Sevimliliği ve güzelliğiyle her insanın gönlünde taht kurmayı başaran Sanaya ırani, Rang Rasiya Hint dizisiyle gene bizleri ekran başına kilitlemeyi başardı. 188 bölümden oluşan bu güzel Hint dizisinin konusunu bir Hint fanı dostumız bizimle paylaştı. Rang Rasiya mevzusu Genç ve güzel köylü kızımız Parvati`nin, yakışıklı güvenlik kuvvetleri subayı Rudra ile olan dillere destan aşk öyküsünü mevzu almaktadır. Parvati görevinü Sanaya ırani canlandırıyor. Rudra görevinü ise yakışıklı Hintli oyuncu Ashish Sharma canlandırıyor. Oyuncu Karakterleri Rangrasiya paroParvati(Paro): küçük yaşta çok aşırı çok aşırı büyük acılar yaşamış olan Paro, zor bir çocukluk geçirmiştir. Anası ve babası güvenlik güçleri sebebi ile yürütülen bir operasyonda ölmüşlerdir.

Paro küçük yaşta yetim kalmıştır. Bir çocuğun karşılaşacağı en büyük acıları yaşamasına rağmen hayata her vakit pozitif izlemeyi başarmıştır. ıçindeki sevgiyi, ümidi ve güzellikleri asla kaybetmemiştir. çsafhaındaki kişiler Paro`nun bu kadar şefkatli olmasına şaşırmaktadırlar. Paro`yu bu kadar şefkatli bir insan meydana getiren en ciddi öge ise onu sevebilecek birinin hayalidir. Rangrasiya rudraRudra:

Paro ne kadar sevgi doluysa, Rudra da o denli nefret dolu bir insan. ıçindeki öfkeyi çok uzaktan hatta ekran başından bile duymak olası. Lakin bu öfkenin sebebi çocukluğunda yaşadığı üzücü olaylardan kaynaklanmakta. Hemen hemen 12 yaşlarındayken annesinin, onu ve babasını terk etmesiyle büyük bir his çöküntüsü yaşamıştır. Hanımlara karşı genç yaşta itimatını ve inancını yitirmiştir.

En sevdiği hanım olan anası, çocuğu Rudra` yı bırakıp gitmiştir. Anası, bir öteki insanla evliliğe ilk adımını atmıştır. Rudra, annesinin başkasına kaçması yüzünden sevgiye, ilişkilere inanamamaktadır. Hanımefendilerin güzelliklerinin bir aldatmaca olduğuna inanır. Okulda arkadaşlarının annesinin kaçtığını söylemeleri onu daha da üzer ve asabileştirir.

Bu travmanın etkisinden kurtulamayan Rudra, sevgisiz büyümüştür. Sevginin yaşamında noktayı bulunmaz bundan bu şekilde. Kendini kariyerine adayan Rudra, hudut güvenlik subayı olmuştur. Amansız ve insafsız bir subaydır. Laila: Dizinin yakışıklı karakteri Rudra (Ashish Sharma), Paro (Sanaya ırani) ve Laila'nın aşkları içinde kalır. Laila, Rudra'yı çok seviyor fakat Rudra'nın gözü Paro'dan başkasını görmüyor. Hatta dizinin bir bölümünde Laila ile Rudra dans ederler. Lakin Rudra, Laila ile göz temasına dahi girmez. Gözleri etrafta Paro'yu aramaktadır. Laila, Rudra'yı elde edebilmek adına birçok şeyi dener. Rudra'ya olan aşkı onu ele geçirmiştir. Rudra'yı elde etmek için yapamayacağı şey yok. Bazen bayılma numarasıyla Rudra'nın kollarına düşer, kimi zaman de güzelliğiyle büyülemeye çalışır. Laila tek rakibi olan Paro'dan nefret eder. Tutkunun Rengi ismiyle de adlandırılan dizide aşk, tutku, ihtiras, entrika ne ararsan mevcut. Bakalım yakışıklı oyuncumuz bu iki güzel kızımız içinde iyi mi bir tercih meydana getirecek. Rangrasiya konusuRang Rasiya olayların Gelişimi Rang Rasiya, bir otobüs saldırısı ile başlar. Bu saldırı esnasında Paro'nun anne ve babası sınır güvenlik kuvvetlerinin saldırısı sonucu hayatlarını kaybeder. Paro artık hayatta tek başınadır. En sevdikleri, hudut güvenlik kuvvetlerinin hücumsı sonucu bundan sonrasında bulunmaz. Paro ve Rudra ilk defa otobüste karşılaşırlar.

Paro tüm sevimliliği ile Rudra'ya bakar sadece Rudra bu sevimliliği umursamaz. Paro ona oyuncak bebeğini vermek ister. Lakin Rudra Paro'yu gene umursamaz. Paro bunun üzerine oyuncak bebeğini Rudra'ya fırlatır. Işte o lahza ilk kere birbirlerine baktıkları andır. Paro'nun otobüsü devinim eder. Rudra, giden otobüsün peşinden bakar ve Paro'nun gidişini seyreder. Aradan 15 yıl geçer. Minik sempatik kız Paro, büyümüş ve çok aşırı güzel bir genç kız olmuştur. Rudra ise iş hayatına odaklanmış ve hudut güvenlik kuvvetleri subayı olmuştur. Rang Rasiya Hint DizisiBirpur, sınırlar içinde kalan küçük bir yerleşim yeridir. Bu minik şirin köyde her yıl görkemli düğünler yapılır. Yine bu şekilde bir düğünde, Paro'nun düğününde yasa dışı tabanca kaçakçılığını arştırmak için Rudra görevlendirilir. Bu olay sonucunda Paro'nun yaşamı darmadağın olur. Bu duygusal ve hüzünlü Hint dizisinde Rudra ve Paro'nun tutkulu ve nefret dolu aşk hikayesi anlatılacaktır. Bölümler su bu benzer biçimde akacak 1-2 hafta içerisinde bölümler bitmiş olacaktır. Rang Rasiya mevzusunda dizi adı: Rangrasiya, Rang Rasiya Yönetmen: Sidharth Sengupta Senaryo: Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah Tür: romantik, dram Bölüm sayısı: 188 yıl: 2013-2014 Rang Rasiya DizisiRang Rasiya Oyuncuları Sanaya ırani dizide Parvati Rudra Pratap Ranawat doğrusu Paro görevinde yer almaktadır. Ankita Sharma dizide Laila görevinde içeriyor.

Ashish Sharma dizide Rudra Pratap Ranawat yani Rudra görevinde içeriyor. Ananya Khare dizide Mohini Ranawat görevinde içeriyor. Sanjiv Jotangia dizide Danveer Ranawat rolünde yer verilmiştir. Prashant Chawla dizide Samrat Ranawat görevinde yer verilmiştir. Udit Shukla dizide Sumer Ranawat rolünde yer ediniyor. Gitanjali Mishra dizide Maithili Ranawat rolünde içeriyor. Syed Zafar Ali dizide General V.K. Singh rolünde yer verilmiştir. Gurpreet Singh dizide Rohit Sehgal rolünde yer alıyor. Lavneet Rajput dizide Koyal Ranawat görevinde yer alıyor. Rishi Sonecha dizide Dhruv Ranawat rolünde yer alıyor. Kapish Chawla dizide Dhruv Ranawat görevinde yer ediniyor. Vishal Karwal dizide Shanthanu Kumar görevinde yer almıştır. Tarun Khanna dizide Raja Thakur Param Singh Tejawat görevinde yer verilmiştir. Sadiya Siddiqui dizide Thakurain Mala rolünde yer ediniyor. Kali Prasad Mukherjee dizide Dilsher Ranawat rolünde yer almıştır. Neha Narang dizide Bindi rolünde yer ediniyor. Vishal Gandhi dizide Varun Kumar rolünde içeriyor. Khushbu Thakkar dizide Sunehri Ranawat görevinde içeriyor.
Sensiz olmamaktadır 18. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7`de hafta içi her gün gösterilen Sensiz olmaz 18. Yeni bölüm fragmanında gene heyecan dorukta. çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümde Paro ve Rundra`yı bekleyen tehlike ne? Salı günü Sensiz olmaz son bölümü ile ekranlara gelen dizide çarşamba günü neler yaşanacak?

27 Nisan çarşamba günü Sensiz olmamaktadır 18. Bölümüyle ekranlara ati. Haberimizden Sensiz olmamakta yeni bölüm fragmanını izleyebilir son bölümde neler yaşandı hepsini detaylıca öğrenebilirsiniz.
Sensiz olmamaktadır 18. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7`nin beğenilen dizisi Sensiz olmamakta yeni bölümleri ile hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor.

Salı günü 17. Bölümü gösterilen Sensiz olmamakta çarşamba günü ise 18. Kısmı ile ekranlara gelecek. Haberimizden Sensiz olmamaktadır (Rangrasiya) yeni bölüm detaylarını öğrenebilirsiniz. Işte Sensiz olmamaktadır 18. Bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan gelişmeler...

SENSiZ olmaz 18. BöLüMDE NELER YAşANACAK?
Coşkuın ve aşkın biran olsun bitmediği dizi Sensiz olmaz hafta içi her gün yeni maceralarla vizyonunıza gelmeye devam ediyor. Yeni bölümde Oyuncak bebeği Paro’nun yüzüne fırlatan Rudra seneler önceki karşılaşmayı hatırlamadığını ve yaşananların bir ileti değil bir tesadüf bulunduğunu söyler. Denveer geçmişte yaşananları anlatarak Rudra’yı Paro mevzusu için ikna etmeye çalışır.

Paro onlarca kere evden kovulmasına karşın evin önünden bir yere ayrılmaz. Rudra’ya babasının yaralanması hakkında olayda evimizdeki yangını kendisinin çıkarmadığını ispatlamak arzulayan Paro, ona ne isterse yapabileceğini söyler. Rudra ondan kabul etmesi zor bir istekte bulunmaktadır sadece Paro itiraz etmez. Başka yandan Maithili, Paro’ya evde bulmuş olduğu öteki gelinliğin sırrını anlatır. Paronun uzun uğraşları hemen sonra Dilsheer’in bilinci yerine gelir. Dilshher kendine erişince oğlundan Paro ile evlenmesini ister. Bu sırada BSD Karargâhından gelen bir telefon her şeyi alt üst eder. Tüm gazetelerde BSD ve Paro hakkında haberler vardır.

SENSiZ olmaz SON BöLüMDE NELER YAşANDı?
Salı akşamı saat 16:00`da ekranlara gelen Sensiz olmamakta 17. Bölümde, Mohini ve Sumer Dilsheer’i öldürüp suçu Paro’nun üzerine atmak için uygun anı beklemektedir. Mutfakta kendisine yardımcı olan Paro’nun bileğindeki dövmeyi gören Rudra, onun başındaki örtüyü kaldırdığında bu esrarengiz bakıcının kim olduğu öğrenir. öte taraftan Maithili, Samrat ve Sunehri, Paro’nun masumiyetine inanmazlar.


Rudra’ya karşı tuhaf duygular hisseden Paro, ona aşık olduğunu düşünmeye başlar. Paro’ya onu affetmesinin tek şartının Sumer ile evlenmesi olduğunu söyleyen Rudra onun samimiyetini yoklamak ister. Evde temizlik oluşturan bir hizmetçi Paro’nun gelinliğine benzer bir gelinlik bulur ve onu Maithili’ye götürür. Maithili, Paro’nun dolabındaki gelinliği görünce bu işte bir tuhaflık bulunduğunu anlamış olur ve durumu Samrat ile paylaşır. Bu sırada Paro tesadüfen seneler öncelikle Rudra’ya verdiği oyuncak bebeği görünce büyük bir şaşkınlık yaşar ve Rudra’nın kendisinin kurtarıcısı olduğunu düşünür. Fakat Rudra ona seneler önceki karşılaşmanın ve bugün yaşananların tam olarak rastlantı olduğunu söyler.

Labels: ,



Leave A Comment:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.