Reklam





Sensiz Olmaz 10. Bölüm 15 Nisan Cuma 2016 Sensiz Olmaz Son Bölüm 14-04-2016 Cuma Kanal7 izle7


Sensiz Olmaz  10. Bolum
Sosyal Medyada maksimum aranan dizilerimiz arasında olmasından dolayı Sensiz olmamakta televizyon dizisini üyelerimiz için etraflıca bilgi edindik. Sensiz olmaz on. bölümüyle 15-04-2016 akşamı sevenlerini tv önüne kitleyecek her süre böyle olur. yahoo\`da sürekli sorgulanan aramalar bu biçimde olur Sensiz olmaz 10. bölüm Sensiz olmamakta de yeni bölüm epeyce enteresan olacağına inanıyoruz.

son bölüm son fragmanı bir hayli hareketli gözüküyor. Sensiz olmaz geçen bölümünde epey bir kendinden söz ettirdi. Hayranı her hafta artan yerli sıra Sensiz olmaz 10. bölümüyle 15-04-2016 ardından da eski sevenlerine doyumsuz anlar yaşatacak seyrettikten sonra bu bölümle ilgili görüş beyan edebilirsiniz
Sensiz Olmaz 10. Bölüm internetten izle 15-04-2016,Sensiz Olmaz 10. Bölüm Full Tek Parça izle,Sensiz Olmaz 10. Bölüm Hemen seyret, Sensiz Olmaz son bolum izle ,Sensiz Olmaz 10. Bölüm Hemen izle,Sensiz Olmaz 10. Bölüm Tek Parça HD izle, Sensiz Olmaz 10. Bölüm izle,Sensiz Olmaz 10. Bölüm Tek Parça izle,Sensiz Olmaz 10. Bölüm izle ,Sensiz Olmaz 10. Bölüm tek parça izle

Konu & Mevzu :

Kanal 7 ekranlarında esen Hint dizisi fırtınasına bir yenisi ekleniyor. Bir acayip Aşk dizisi final yapmış olduktan sonra Sensiz olmamakta isminde hint dizisi başlamış olacak. Peki Sensiz olmamakta dizisinin konusu ve oyuncu ekibi açıklandı mı? ışte detaylar... Sanaya irani, ıss Pyaar Ko Kya Naam Doon dizisindeki inanılmaz performansı ile bizleri büyülemişti. Sevimliliği ve güzelliğiyle herkezin gönlünde taht kurmayı başaran Sanaya ırani, Rang Rasiya Hint dizisiyle gene bizleri ekran başına kilitlemeyi başardı. 188 bölümden oluşan bu güzel Hint dizisinin konusunu bir Hint fanı dostumız bizimle paylaştı. Rang Rasiya konusu Genç ve güzel köylü kızımız Parvati`nin, yakışıklı güvenlik kuvvetleri subayı Rudra ile olan dillere destan aşk öyküsünü mevzu almaktadır. Parvati rolünü Sanaya ırani canlandırıyor. Rudra görevinü ise yakışıklı Hintli oyuncu Ashish Sharma canlandırıyor. Oyuncu Karakterleri Rangrasiya paroParvati(Paro): küçük yaşta çok aşırı büyük acılar yaşamış olan Paro, zor bir çocukluk geçirmiştir. Annesi ve babası güvenlik güçleri vasıtası ile yürütülen bir operasyonda ölmüşlerdir.



Paro küçük yaşta yetim kalmıştır. Bir çocuğun başına gelebilecek en büyük acıları yaşamasına karşın hayata her süre müspet görmeyi başarmıştır. ıçindeki sevgiyi, arzusu ve güzellikleri asla kaybetmemiştir. çaşamaındaki insanlar Paro`nun bu kadar şefkatli olmasına şaşırmaktadırlar. Paro`yu bu kadar şefkatli bir insan icra eden en önemli öge ise onu sevebilecek birinin hayalidir. Rangrasiya rudraRudra: Paro ne kadar sevgi doluysa, Rudra da o denli nefret dolu bir insan. ıçindeki öfkeyi aşırı uzaktan hatta ekran başından dahi sezmek olası. Lakin bu öfkenin sebebi çocukluğunda yaşadığı üzücü olaylardan kaynaklanmakta. Hemen hemen 12 yaşlarındayken annesinin, onu ve babasını terk etmesiyle büyük bir his çöküntüsü yaşamıştır. Hanımlara karşı genç yaşta itimatını ve inancını kaybetmiştir. En sevmiş olduği kadın olan anası, çocuğu Rudra` yı bırakıp gitmiştir. Anası, bir başka insanla evliliğe ilk adımını atmıştır. Rudra, annesinin başkasına kaçması yüzünden sevgiye, ilişkilere inanamamaktadır. Hanımefendilerin güzelliklerinin bir aldatmaca olduğuna inanır. Okulda dostlarının annesinin kaçtığını söylemeleri onu daha da üzer ve asabileştirir.

Bu travmanın etkisinden kurtulamayan Rudra, sevgisiz büyümüştür. Sevginin yaşamında noktayı bulunmamaktadır bundan bu halde. Kendini kariyerine adayan Rudra, sınır güvenlik subayı olmuştur. Amansız ve insafsız bir subaydır. Laila: Dizinin yakışıklı karakteri Rudra (Ashish Sharma), Paro (Sanaya ırani) ve Laila`nın aşkları arasında kalır. Laila, Rudra`yı çok aşırı seviyor fakat Rudra`nın gözü Paro`dan başkasını görmüyor. Hatta dizinin bir kısmınde Laila ile Rudra dans ederler. Lakin Rudra, Laila ile göz temasına bile girmez. Gözleri etrafta Paro`yu aramaktadır. Laila, Rudra`yı elde edebilmek adına çok sayıda şeyi dener. Rudra`ya olan aşkı onu ele geçirmiştir. Rudra`yı elde etmek için yapamayacağı şey yoktur. Bazan bayılma numarasıyla Rudra`nın kollarına düşer, kimi süre de güzelliğiyle büyülemeye çalışır. Laila tek rakibi olan Paro`dan nefret eder. Tutkunun Rengi ismiyle de bilinen dizide aşk, tutku, tutku, entrika ne ararsan var. Bakalım yakışıklı oyuncumuz bu iki güzel kızımız içinde iyi mi bir tercih meydana getirecek. Rangrasiya konusuRang Rasiya olayların Gelişimi Rang Rasiya, bir otobüs ataksı ile adım atar. Bu hücum esnasında Paro`nun anne ve babası sınır güvenlik kuvvetlerinin saldırısı sonucu hayatlarını kaybeder. Paro artık hayatta tek başınadır. En sevdikleri, hudut güvenlik kuvvetlerinin hücumsı sonucu bundan hemen sonra bulunmamaktadır. Paro ve Rudra ilk kez otobüste karşılaşırlar.



Paro tüm sevimliliği ile Rudra`ya bakar sırf Rudra bu sevimliliği umursamaz. Paro ona oyuncak bebeğini vermek ister. Fakat Rudra Paro`yu gene umursamaz. Paro bunun üzerine oyuncak bebeğini Rudra`ya fırlatır. ışte o an ilk kez birbirlerine baktıkları andır. Paro`nun otobüsü hareket eder. Rudra, giden otobüsün ardından bakar ve Paro`nun gidişini seyreder. Aradan 15 yıl geçer. Minik sempatik kız Paro, büyümüş ve çok aşırı çok fazla güzel bir genç kız olmuştur. Rudra ise meslek hayatına odaklanmış ve sınır güvenlik kuvvetleri subayı olmuştur. Rang Rasiya Hint DizisiBirpur, sınırlar içinde kalan ufak bir yerleşim yeridir. Bu minik sevimli köyde her yıl görkemli düğünler yapılıyor. Gene bu halde bir düğünde, Paro`nun düğününde yasa dışı tabanca kaçakçılığını arştırmak için Rudra görevlendirilir. Bu hadise sonucunda Paro`nun yaşamı darmadağın olur. Bu duygusal ve hüzünlü Hint dizisinde Rudra ve Paro`nun tutkulu ve nefret dolu aşk hikayesi anlatılacaktır. Bölümler su bu benzer şekilde akacak 1-2 hafta içinde bölümler bitmiş olacaktır. Rang Rasiya mevzusunda dizi ismi: Rangrasiya, Rang Rasiya Yönetmen: Sidharth Sengupta Senaryo: Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah Tür: duygusal, dram Bölüm sayısı: 188 sene: 2013-2014 Rang Rasiya DizisiRang Rasiya Oyuncuları Sanaya ırani dizide Parvati Rudra Pratap Ranawat şu demek oluyor ki Paro görevinde yer almaktadır. Ankita Sharma dizide Laila görevinde yer alıyor.

Ashish Sharma dizide Rudra Pratap Ranawat şu demek oluyor ki Rudra görevinde yer ediniyor. Ananya Khare dizide Mohini Ranawat görevinde içeriyor. Sanjiv Jotangia dizide Danveer Ranawat rolünde yer verilmiştir. Prashant Chawla dizide Samrat Ranawat görevinde yer verilmiştir. Udit Shukla dizide Sumer Ranawat görevinde yer ediniyor. Gitanjali Mishra dizide Maithili Ranawat görevinde yer alıyor. Syed Zafar Ali dizide General V.K. Singh görevinde yer verilmiştir. Gurpreet Singh dizide Rohit Sehgal rolünde içeriyor. Lavneet Rajput dizide Koyal Ranawat görevinde yer almıştır. Rishi Sonecha dizide Dhruv Ranawat görevinde yer almıştır. Kapish Chawla dizide Dhruv Ranawat görevinde yer ediniyor. Vishal Karwal dizide Shanthanu Kumar görevinde yer almıştır. Tarun Khanna dizide Raja Thakur Param Singh Tejawat görevinde yer verilmiştir. Sadiya Siddiqui dizide Thakurain Mala rolünde yer ediniyor. Kali Prasad Mukherjee dizide Dilsher Ranawat rolünde yer almıştır. Neha Narang dizide Bindi rolünde yer ediniyor. Vishal Gandhi dizide Varun Kumar rolünde yer ediniyor. Khushbu Thakkar dizide Sunehri Ranawat görevinde yer ediniyor.

Labels: ,



Leave A Comment:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.