Reklam





Sensiz Olmaz 47. Bölüm


Sensiz Olmaz  son bölüm Sanal alemde en fazla aranan türk dizileri arasında gelmesi dolayısıyla Sensiz Olmaz televizyon dizisini sizin için biraz inceledik. Sensiz Olmaz 47. bölümüyle 08-06-2016 akşamı seyircisini tv önüne toplayacak her daim olan bu. yahoo'da genellikle sorgulanan aramalar şu şekilde olmaktadır Sensiz Olmaz 47. bölüm full hd Sensiz Olmaz dizisi son bölüm oldukça iddialı sahneler olacak.

yeni bölüm yeni fragmanı bir hayli kaliteli belli ediyor kendini Sensiz Olmaz bir önceki bölümde baya ses Getirmişti. Hayranı Sürekli artan dizi Sensiz Olmaz 47. bölümüyle 08-06-2016 ardından da eski hayranlarına hoş vakit geçirecek. seyrettikten sonra bölüm ile ilgili yorumda bulunabilirsiniz.
Sensiz Olmaz 47. Bölüm Full Hd izle 08-06-2016,Sensiz Olmaz 47. Bölüm Full izle,Sensiz Olmaz 47. Bölüm Full Hd seyret,Sensiz Olmaz son bolum izle,Sensiz Olmaz 47. Bölüm Full izle,Sensiz Olmaz 47. Bölüm Full izle,Sensiz Olmaz 47. Bölüm Hemen izle,Sensiz Olmaz 47. Bölüm Tek Parça HD izle,Sensiz Olmaz 47. Bölüm izle ,Sensiz Olmaz 47. Bölüm izle

Konusu :
Kanal 7 ekranlarında esen Hint dizisi fırtınasına bir yenisi ekleniyor. Bir garip Aşk dizisi final yapmış olduktan sonra Sensiz olmamaktadır isimli hint dizisi başlamış olacak. Peki Sensiz olmaz dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu açıklandı mı? Işte detaylar... Sanaya irani, ıss Pyaar Ko Kya Naam Doon dizisindeki inanılmaz performansı ile bizleri büyülemişti. Sevimliliği ve güzelliğiyle herkezin gönlünde taht kurmayı başaran Sanaya ırani, Rang Rasiya Hint dizisiyle gene bizleri ekran başına kilitlemeyi başardı. 188 bölümden oluşan bu güzel Hint dizisinin konusunu bir Hint fanı arkadaşımız bizimle paylaştı. Rang Rasiya konusu Genç ve güzel köylü kızımız Parvati'nin, yakışıklı güvenlik kuvvetleri subayı Rudra ile olan dillere destan aşk öyküsünü mevzu alıyor. Parvati rolünü Sanaya ırani canlandırıyor. Rudra görevinü ise yakışıklı Hintli oyuncu Ashish Sharma canlandırıyor. Oyuncu Karakterleri Rangrasiya paroParvati(Paro): minik yaşta çok aşırı büyük acılar yaşamış olan Paro, zor bir çocukluk geçirmiştir. Annesi ve babası güvenlik güçleri tarafından yürütülen bir operasyonda ölmüşlerdir.

Paro minik yaşta yetim kalmıştır. Bir çocuğun başına gelebilecek en büyük acıları yaşamasına rağmen hayata her zaman olumlu bakmayı başarmıştır. Içindeki sevgiyi, ümidi ve güzellikleri asla kaybetmemiştir. çevreındaki kişiler Paro'nun bu kadar şefkatli olmasına şaşırmaktadırlar. Paro'yu bu kadar şefkatli bir insan oluşturan en ciddi unsur ise onu sevebilecek birinin hayalidir. Rangrasiya rudraRudra: Paro ne kadar sevgi doluysa, Rudra da o denli nefret dolu bir insan. Içindeki öfkeyi çok uzaktan hatta ekran başından bile duymak olası. Lakin bu öfkenin sebebi çocukluğunda yaşadığı üzücü olaylardan kaynaklanmakta. Henüz 12 yaşındayken annesinin, onu ve babasını terk etmesiyle büyük bir his çöküntüsü yaşamıştır. Hanımlara karşı genç yaşta itimatını ve inancını kaybetmiştir. En sevdiği hanım olan anası, çocuğu Rudra' yı bırakıp gitmiştir. Anası, bir öteki insanla evliliğe ilk adımını atmıştır. Rudra, annesinin başkasına kaçması yüzünden sevgiye, ilişkilere inanamamaktadır. Hanımefendilerin güzelliklerinin bir aldatmaca olduğuna inanır. Okulda arkadaşlarının annesinin kaçtığını söylemeleri onu daha da üzer ve asabileştirir.

Bu travmanın etkisinden kurtulamayan Rudra, sevgisiz büyümüştür. Sevginin yaşamında noktayı bulunmaz bundan bu şekilde. Kendini kariyerine adayan Rudra, hudut güvenlik subayı olmuştur. Amansız ve insafsız bir subaydır. Laila: Dizinin yakışıklı karakteri Rudra (Ashish Sharma), Paro (Sanaya ırani) ve Laila'nın aşkları içinde kalır. Laila, Rudra'yı çok seviyor fakat Rudra'nın gözü Paro'dan başkasını görmüyor. Hatta dizinin bir bölümünde Laila ile Rudra dans ederler. Lakin Rudra, Laila ile göz temasına dahi girmez. Gözleri etrafta Paro'yu aramaktadır. Laila, Rudra'yı elde edebilmek adına birçok şeyi dener. Rudra'ya olan aşkı onu ele geçirmiştir. Rudra'yı elde etmek için yapamayacağı şey yok. Bazen bayılma numarasıyla Rudra'nın kollarına düşer, kimi zaman de güzelliğiyle büyülemeye çalışır. Laila tek rakibi olan Paro'dan nefret eder. Tutkunun Rengi ismiyle de adlandırılan dizide aşk, tutku, ihtiras, entrika ne ararsan mevcut. Bakalım yakışıklı oyuncumuz bu iki güzel kızımız içinde iyi mi bir tercih meydana getirecek. Rangrasiya konusuRang Rasiya olayların Gelişimi Rang Rasiya, bir otobüs saldırısı ile başlar. Bu saldırı esnasında Paro'nun anne ve babası sınır güvenlik kuvvetlerinin saldırısı sonucu hayatlarını kaybeder. Paro artık hayatta tek başınadır. En sevdikleri, hudut güvenlik kuvvetlerinin hücumsı sonucu bundan sonrasında bulunmaz. Paro ve Rudra ilk defa otobüste karşılaşırlar.

Paro tüm sevimliliği ile Rudra'ya bakar sadece Rudra bu sevimliliği umursamaz. Paro ona oyuncak bebeğini vermek ister. Lakin Rudra Paro'yu gene umursamaz. Paro bunun üzerine oyuncak bebeğini Rudra'ya fırlatır. Işte o lahza ilk kere birbirlerine baktıkları andır. Paro'nun otobüsü devinim eder. Rudra, giden otobüsün peşinden bakar ve Paro'nun gidişini seyreder. Aradan 15 yıl geçer. Minik sempatik kız Paro, büyümüş ve çok aşırı güzel bir genç kız olmuştur. Rudra ise iş hayatına odaklanmış ve hudut güvenlik kuvvetleri subayı olmuştur. Rang Rasiya Hint DizisiBirpur, sınırlar içinde kalan küçük bir yerleşim yeridir. Bu minik şirin köyde her yıl görkemli düğünler yapılır. Yine bu şekilde bir düğünde, Paro'nun düğününde yasa dışı tabanca kaçakçılığını arştırmak için Rudra görevlendirilir. Bu olay sonucunda Paro'nun yaşamı darmadağın olur. Bu duygusal ve hüzünlü Hint dizisinde Rudra ve Paro'nun tutkulu ve nefret dolu aşk hikayesi anlatılacaktır. Bölümler su bu benzer biçimde akacak 1-2 hafta içerisinde bölümler bitmiş olacaktır. Rang Rasiya mevzusunda dizi adı: Rangrasiya, Rang Rasiya Yönetmen: Sidharth Sengupta Senaryo: Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah Tür: romantik, dram Bölüm sayısı: 188 yıl: 2013-2014 Rang Rasiya DizisiRang Rasiya Oyuncuları Sanaya ırani dizide Parvati Rudra Pratap Ranawat doğrusu Paro görevinde yer almaktadır. Ankita Sharma dizide Laila görevinde içeriyor.

Ashish Sharma dizide Rudra Pratap Ranawat yani Rudra görevinde içeriyor. Ananya Khare dizide Mohini Ranawat görevinde içeriyor. Sanjiv Jotangia dizide Danveer Ranawat rolünde yer verilmiştir. Prashant Chawla dizide Samrat Ranawat görevinde yer verilmiştir. Udit Shukla dizide Sumer Ranawat rolünde yer ediniyor. Gitanjali Mishra dizide Maithili Ranawat rolünde içeriyor. Syed Zafar Ali dizide General V.K. Singh rolünde yer verilmiştir. Gurpreet Singh dizide Rohit Sehgal rolünde yer alıyor. Lavneet Rajput dizide Koyal Ranawat görevinde yer alıyor. Rishi Sonecha dizide Dhruv Ranawat rolünde yer alıyor. Kapish Chawla dizide Dhruv Ranawat görevinde yer ediniyor. Vishal Karwal dizide Shanthanu Kumar görevinde yer almıştır. Tarun Khanna dizide Raja Thakur Param Singh Tejawat görevinde yer verilmiştir. Sadiya Siddiqui dizide Thakurain Mala rolünde yer ediniyor. Kali Prasad Mukherjee dizide Dilsher Ranawat rolünde yer almıştır. Neha Narang dizide Bindi rolünde yer ediniyor. Vishal Gandhi dizide Varun Kumar rolünde içeriyor. Khushbu Thakkar dizide Sunehri Ranawat görevinde içeriyor.

Labels:



Leave A Comment:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.