Reklam





Sensiz Olmaz 21. Bölüm 02 Mayıs Pazartesi Kanal 7 de Sürpriz Gelişme Sensiz olmaz son bölüm izle7

Sensiz Olmaz  yeni Bölüm
Sensiz Olmaz 21. Bölüm Tek Parça HD izle 02-05-2016,Sensiz Olmaz 21. Bölüm Hemen izle,Sensiz Olmaz 21. Bölüm Tek Parça HD seyret,Sensiz Olmaz son bolum izle,Sensiz Olmaz 21. Bölüm Donmadan izle,Sensiz Olmaz 21. Bölüm Youtube izle,Sensiz Olmaz 21. Bölüm Youtube izle,Sensiz Olmaz 21. Bölüm Full Tek Parça izle,Sensiz Olmaz 21. Bölüm izle ,Sensiz Olmaz 21. Bölüm izle

Konusu :
Kanal 7 ekranlarında esen Hint dizisi fırtınasına bir yenisi ekleniyor. Bir garip Aşk dizisi final yapmış olduktan sonra Sensiz olmaz hint dizisi başlamış olacak. Peki Sensiz olmamaktadır dizisinin konusu ve oyuncu ekibi açıklandı mı? ışte detaylar... Sanaya irani, ıss Pyaar Ko Kya Naam Doon dizisindeki müthiş performansı ile bizleri büyülemişti. Sevimliliği ve güzelliğiyle her insanın gönlünde taht kurmayı başaran Sanaya ırani, Rang Rasiya Hint dizisiyle yine bizleri ekran başına kilitlemeyi başardı. 188 bölümden oluşan bu güzel Hint dizisinin konusunu bir Hint fanı dostumız bizimle paylaştı. Rang Rasiya mevzusu Genç ve güzel köylü kızımız Parvati`nin, yakışıklı güvenlik kuvvetleri subayı Rudra ile olan dillere destan aşk öyküsünü mevzu alıyor. Parvati rolünü Sanaya ırani canlandırıyor. Rudra görevinü ise yakışıklı Hintli oyuncu Ashish Sharma canlandırıyor. Oyuncu Karakterleri Rangrasiya paroParvati(Paro): minik yaşta çok aşırı aşırı büyük acılar yaşamış olan Paro, zor bir çocukluk geçirmiştir. Annesi ve babası güvenlik güçleri sebebi ile yürütülen bir operasyonda ölmüşlerdir.

Paro küçük yaşta yetim kalmıştır. Bir çocuğun karşılaşacağı en büyük acıları yaşamasına karşın hayata her zaman pozitif izlemeyi başarmıştır. ıçindeki sevgiyi, ümidi ve güzellikleri asla kaybetmemiştir. çsafhaındaki bireyler Paro`nun bu kadar şefkatli olmasına şaşırmaktadırlar. 


Paro`yu bu kadar şefkatli bir insan meydana getiren en ciddi öğe ise onu sevebilecek birinin hayalidir. Rangrasiya rudraRudra: Paro ne kadar sevgi doluysa, Rudra da o denli nefret dolu bir insan. ıçindeki öfkeyi aşırı uzaktan hatta ekran başından dahi sezmek mümkün. Fakat bu öfkenin sebebi çocukluğunda yaşadığı üzücü olaylardan kaynaklanmakta. Henüz 12 yaşlarındayken annesinin, onu ve babasını terk etmesiyle büyük bir duygu çöküntüsü yaşamıştır. Hanımlara karşı genç yaşta güvenını ve inancını yitirmiştir. En sevmiş olduği hanım olan anası, çocuğu Rudra` yı bırakıp gitmiştir. Anası, bir diğer insanla evliliğe ilk adımını atmıştır. Rudra, annesinin başkasına kaçması yüzünden sevgiye, ilişkilere inanamamaktadır. Hanımefendilerin güzelliklerinin bir aldatmaca olduğuna inanır. Okulda arkadaşlarının annesinin kaçtığını söylemeleri onu daha da üzer ve asabileştirir.

Bu travmanın etkisinden kurtulamayan Rudra, sevgisiz büyümüştür. Sevginin yaşamında noktayı bulunmamakta bundan bu şekilde. Kendini kariyerine adayan Rudra, sınır güvenlik subayı olmuştur. Amansız ve insafsız bir subaydır. Laila: Dizinin yakışıklı karakteri Rudra (Ashish Sharma), Paro (Sanaya ırani) ve Laila`nın aşkları arasında kalır. Laila, Rudra`yı çok fazla seviyor lakin Rudra`nın gözü Paro`dan başkasını görmüyor. 


Hatta dizinin bir bölümünde Laila ile Rudra dans ederler. Lakin Rudra, Laila ile göz temasına bile girmez. Gözleri etrafta Paro`yu aramaktadır. Laila, Rudra`yı elde edebilmek adına oldukça fazla şeyi dener. Rudra`ya olan aşkı onu yakalamıştir. Rudra`yı elde etmek için yapamayacağı şey bulunmaz. Bazen bayılma numarasıyla Rudra`nın kollarına düşer, kimi süre de güzelliğiyle büyülemeye çalışır. Laila tek rakibi olan Paro`dan nefret eder. Tutkunun Rengi ismiyle de malum dizide aşk, tutku, tutku, entrika ne ararsan mevcut. Bakalım yakışıklı oyuncumuz bu iki güzel kızımız arasında iyi mi bir tercih meydana getirecek. Rangrasiya konusuRang Rasiya vakaların Gelişimi Rang Rasiya, bir otobüs saldırısı ile adım atar. Bu saldırı esnasında Paro`nun anne ve babası hudut güvenlik kuvvetlerinin saldırısı sonucu hayatlarını kaybeder. Paro artık yaşamda tek başınadır. En sevdikleri, sınır güvenlik kuvvetlerinin hücumsı sonucu bundan sonrasında bulunmamaktadır. Paro ve Rudra ilk kez otobüste karşılaşırlar.

Paro tüm sevimliliği ile Rudra`ya bakar sırf Rudra bu sevimliliği umursamaz. Paro ona oyuncak bebeğini vermek ister. Fakat Rudra Paro`yu gene umursamaz. Paro bunun üzerine oyuncak bebeğini Rudra`ya fırlatır. ışte o lahza ilk kere birbirlerine baktıkları andır. Paro`nun otobüsü devinim eder. Rudra, giden otobüsün ardından bakar ve Paro`nun gidişini seyreder. Aradan 15 yıl geçer. Küçük sempatik kız Paro, büyümüş ve aşırı aşırı güzel bir genç kız olmuştur.

Rudra ise iş hayatına odaklanmış ve sınır güvenlik kuvvetleri subayı olmuştur. Rang Rasiya Hint DizisiBirpur, sınırlar içinde kalan küçük bir yerleşim yeridir. Bu minik şirin köyde her yıl görkemli düğünler yapılmaktadır. Gene bu biçimde bir düğünde, Paro`nun düğününde yasa dışı tabanca kaçakçılığını arştırmak için Rudra görevlendirilir. Bu hadise sonucunda Paro`nun yaşamı darmadağın olur. Bu duygusal ve hüzünlü Hint dizisinde Rudra ve Paro`nun tutkulu ve nefret dolu aşk hikayesi anlatılacaktır. Bölümler su bu aynı halde akacak 1-2 hafta içinde bölümler bitmiş olacaktır. Rang Rasiya mevzusunda sıra adı: Rangrasiya, Rang Rasiya Yönetmen: Sidharth Sengupta Senaryo: Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah Tür: duygusal, dram Bölüm sayısı: 188 sene: 2013-2014 Rang Rasiya DizisiRang Rasiya Oyuncuları Sanaya ırani dizide Parvati Rudra Pratap Ranawat kısaca Paro görevinde yer ediniyor. Ankita Sharma dizide Laila görevinde yer alıyor.

Ashish Sharma dizide Rudra Pratap Ranawat yani Rudra görevinde yer ediniyor. Ananya Khare dizide Mohini Ranawat görevinde yer alıyor. Sanjiv Jotangia dizide Danveer Ranawat görevinde yer verilmiştir. Prashant Chawla dizide Samrat Ranawat görevinde yer verilmiştir. Udit Shukla dizide Sumer Ranawat görevinde yer ediniyor. Gitanjali Mishra dizide Maithili Ranawat rolünde yer alıyor. Syed Zafar Ali dizide General V.K. Singh görevinde yer verilmiştir. Gurpreet Singh dizide Rohit Sehgal görevinde yer ediniyor. Lavneet Rajput dizide Koyal Ranawat görevinde yer almıştır. Rishi Sonecha dizide Dhruv Ranawat rolünde yer alıyor. Kapish Chawla dizide Dhruv Ranawat görevinde yer ediniyor. Vishal Karwal dizide Shanthanu Kumar görevinde yer almıştır. Tarun Khanna dizide Raja Thakur Param Singh Tejawat görevinde yer verilmiştir. Sadiya Siddiqui dizide Thakurain Mala rolünde yer ediniyor. Kali Prasad Mukherjee dizide Dilsher Ranawat rolünde yer verilmiştir. Neha Narang dizide Bindi rolünde yer ediniyor. Vishal Gandhi dizide Varun Kumar görevinde içeriyor. Khushbu Thakkar dizide Sunehri Ranawat görevinde yer ediniyor.,

Sensiz Olmaz Tüm Bölümler Kanal7 izle7

Sensiz Olmaz 35. Bölüm

Sensiz Olmaz 34. Bölüm

Sensiz Olmaz 33. Bölüm

Sensiz Olmaz 32. Bölüm

Sensiz Olmaz 31. Bölüm

Sensiz Olmaz 30. Bölüm

Sensiz Olmaz 29. Bölüm

Sensiz Olmaz 28. Bölüm

Sensiz Olmaz 27. Bölüm

Sensiz Olmaz 26. Bölüm

Sensiz Olmaz 25. Bölüm

Sensiz Olmaz 24. Bölüm

Sensiz Olmaz 23. Bölüm

Sensiz Olmaz 22. Bölüm

Sensiz Olmaz 21. Bölüm

Sensiz Olmaz 20. Bölüm

Sensiz Olmaz 19. Bölüm

Sensiz Olmaz 18. Bölüm

Sensiz Olmaz 17. Bölüm

Sensiz Olmaz 16. Bölüm

Sensiz Olmaz 16. Bölüm

Sensiz Olmaz 14. Bölüm

Sensiz Olmaz 13. Bölüm

Sensiz Olmaz 12. Bölüm

Sensiz Olmaz 11. Bölüm

Sensiz Olmaz 10. Bölüm

Sensiz Olmaz 9. Bölüm

Sensiz Olmaz 8. Bölüm

Sensiz Olmaz 7. Bölüm

Sensiz Olmaz 6. Bölüm

Sensiz Olmaz 5. Bölüm

Sensiz Olmaz 4. Bölüm

Sensiz Olmaz 3. Bölüm

Sensiz Olmaz 2. Bölüm

Sensiz Olmaz 1. Bölüm


Labels:



1 Response to "Sensiz Olmaz 21. Bölüm 02 Mayıs Pazartesi Kanal 7 de Sürpriz Gelişme Sensiz olmaz son bölüm izle7"

  1. Bi Tv says:

    Dizi izle Siz de bіr hayli koca gіbі yararѕız zamanlarınızda sürekli olarak intеrnеttеn film izleyenlerden mіsіnіz? Anсak film іzledіğіnіz iş mеrkеzi ile ilgili ötümlü olarak mesele mu уaşıуorsunuz? Bu şehir yаrdımıylа daha çok bu janr ѕorunlаr yaşamayacakѕınız. Canlı Dizi bütün filmleri evіnіze konuk etmeye amade olun. Sitе genіşlіk bilinmeуen ve оkunuşu efѕaneleşmiş, unutulmayan film vе dizilеri sіzlere sunuуor. böylelikle kolaуca ve okunuşu rahatça iѕtediğiniz filmi izlеyеbilirѕiniz. Bu site yardımıyla biricik уapmanız gеrеkеn yаzаrаk seyre dalmanız. full hd dizi bаşkаcа sürеkli olarak film іzlerken oluşan donmаlаrа karşı da çözüm getіrіlmіş gibi görünüуor. mukаddemа olduğu gibi filmlеri biricik uslu kısımlаr halіnde еğlеnmеk уerіne biricik pаrçа izle seçeneği ѕebebiуle dikkatiniz dağılmadan yoğunlaştırılmış yalnız şekilde, sorunsuz olarak film Tek Parça izleme özеlliği de sunuуоr. Üstelik butonu yardımıyla henüz kaliteli уalnız görüntüуe еhil оlarak filminizi afiуet іle izlеyеbilirsiniz. 



    www.mbdizi.com

Leave A Comment:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.